20 Ekim 2010 Çarşamba

POLAT OTEL'DEN KAOS ÇIKTI

terim'in gelme ihtimali için yorumlarımı bildirmiş, heyecanlandığımı belirtmiştim. terim ailevi sorunlarını öne sürerek görevi kabullenmedi. anladığım kadarıyla polat ve grubu ile anlaşamayacağını düşündü.bir çöplükte birden fazla horoz öteceğini sezdi anlaşılan ve görevi kabul etmedi.

rijkaard'ın gideceğini tahmin ediyorduk ama bu aşamadan sonra ne olacağını açıkçası pek düşünmemiştik. takımın başına geçmesi için en büyük aday terim'in görevi reddedişi işleri çıkmaza sokmuş gibi. bu dakikada kimi bulur da getirirler? hele ki fener maçının öncesinde. tahminim böyle bir deliliği ancak yılmaz vural yapabilirdi. içten içe o deliyi istemiyor değilim ama sanırım onunla çalışmazlar. abdullah avcı'yı da düşünüyorum aslında, bir istikrar abidesi ve iyi bir teknik adam. galatasaraylı da! belediyede misyonunu tamamladı kanaatindeyim. galatasaray'da kendini sınayabilir.

hakan şükür'ü sevmeme rağmen teknik direktörlüğünü istemiyorum. galatasaray'ı staj mekanı da yapmamak lazım. aynı şey tugay için de geçerli. hagi de geldiğinde böyle düşünüyordum. takımın başına tecrübeli bir türk getirilmeli. otoriter aynı zamanda babacan olmalı. bu tariflere terim tıpatıp uyuyordu ancak kabul etmedi. sonraki aday yılmaz vural dediğim gibi. ama onu da kulüp tercih etmeyecektir. herkes gibi olacakları merakla bekliyorum

3 yorum:

  1. bir fenerbahçe taraftarı olarak bizim maça kadar herhangi bir antrenör gelmemesini istiyorum.. çünkü kim gelirse gelsin bu kaostan çıkmak için ekstra motive edecektir takımı..

    terim'in ailevi problemleri öne sürüp reddetmesi ilginç.. aklıma çok uçuk da olsa zico yada daum geliyor, hem de fenerbahçe maçı öncesi böyle bir hamle aslında ilaç olur, sonrası için de kötü olmaz.. daum bir nebze hazır oyuncu oynatan biri olduğu için kötü olabilir ama uzun vadede zico da çok iyi işler yapar..

    elano gibi birinden faydalanmayan rijkaard yerine ben de gelsem hiiiç fena olmaz hani.. :D

    YanıtlaSil
  2. yılmaz vural hayatta gelmez ayrıca.. bariz fenerbahçe olursa gelirdi.. aykut varken o da zor.. abdullah avcı da net açıklama yapı kabul etmeyeceğini söyledi.. bu seneyi tugay, hakan şükür vs. ile geçirmeyi göze alırsa adnan polat, sanırım abdullah avcı yeni sezonla birlikte başa gelir..

    ben mesela aykut geldiğinde gözüm kapalı bu seneyi feda etmiştim.. biraz da inanmak lazım başa geçenlere.. hakan şükür ne yapar bilmem de altyapı koordinatörü olduğunu bildiğim, belki yanlıştır, tugay bu takımı adam eder..

    YanıtlaSil
  3. hakan şükür ve tugay uzun vadede başarılı olabilirler ancak tecrübesizlikleri problem yaratır. yılmaz vural konusunda haklısın. polat bir sonraki senenin kadrosunu belirleyebilecek kadar başta durur mu bilemem.

    YanıtlaSil