18 Ekim 2010 Pazartesi

Mercedes Kore'deki Mücadeleyi İple Çekiyor

Ross Brawn: "Önümüzdeki hafta sonu Kore'de olacak olmaktan çok memnunuz ve yeni bir ülkede yaşayacağımız Formula 1 deneyimi için fazlasıyla heyecanlıyız. Taraftarların dünyanın dört bir yanında artmasını görmek sporun geleceği adına iyiye işaret. Ayrıca pistin zamanında tamamlanmış olmasından da çok memnunuz. Kore GP'si için fabrikada simülatörümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Beklentilerimizin neler olabileceği yönünde fikirlerimiz oluşmaya başladı. Ama yeni bir piste çıkacağınız zaman bunun daima ilginç bir meydan okumaya sahne olabileceğini bilirsiniz."

Norbert Haug: "İlk Kore Grand Prix'si Formula 1'in içindeki herkes için tamamıyla yeni bir tecrübe olacak. Takımımız da bu yarışın takvime girmesinden oldukça memnun. Organizatörler tesisleri zamanında hazırlayabilmek için çok çaba harcadılar. Şimdi her şey hazır görünüyor. Yeongam'daki bu yeni pistte heyecanlı bir yarışa hazırız. Biz de mevcut teknik paketimizden maksimumu çıkarmayı hedefliyoruz. Son yarışlarda daha fazla puanlar almayı amaçlıyoruz."


Ross Brawn'ın son cümlesi dikkat edilmesi gereken bir detayı işaret ediyor önümüzdeki yarış için.. Yeni bir piste çıkacağınız zaman bunun daima ilginç bir meydan okumaya sahne olacağını bilirsiniz.. Herkes için yeni bir pist ve herkesin şansları eşit onun gözünde.. M.Schumacher zaten listemdeydi.. İlk günü güzel geçirirse Schumi, sıralama ve yarış için kendisini daha çok düşüneceğim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder