23 Ekim 2010 Cumartesi

Aberdeen vs. Hibernian

Pittodrie'ya konuk olacak Hibernian'da geçen hafta hafif sakatlık geçiren Ian Murray kafileye dahil edilmiş.. Şimdilik bir sıkıntısı yok gözüküyor.. Takımda Darryl Duffy ve Merouane Zemmama dışında eksik yok..

Aberdeen'de ise sakatlığından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan defans oyuncusu Nikola Vujadinovic'in dışında ayak parmağında kırık olan Peter Pawlett ile Fraser Fyvie de kadroda yer almıyor..


Aberdeen menajeri Mark McGhee, rakibin yeni hocasının Hibernian'ı olumlu etkileyebileceğini söylerken, biz yeni gelen hocanın özelliklerini iyi analiz ettik, duran toplarda neler yapabileceğini, oyuncularını nasıl motive edebileceğini de biliyoruz ama önemli olan onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız diye belirtmiş..

Hibernian'ın Pazartesi günü göreve başlayan yeni hocası Colin Calderwood'u Nott. Forest'dan tanıyorum.. Takımı Championship'e taşırken ne kadar başarılı olduysa, Championship'de de beni bir türlü keyiflendirecek futbolu oynatamadı.. Düzenlenen basın toplantısında, takıma yeni bir hoca geldiğinde herkes bir anda nasıl pozitif olursa, o şekilde bir pozitif havaya hâkimiz derken, sadece sahaya çıkacak oyuncular değil, yedek kulübesi, çalışanları ile birlikte bir takım havasına girmiş bulunuyoruz diyerek sözlerini noktalamış..


Maç için bir tahminde bulunmak için Hibernian'a değil de Aberdeen'e bakmak lazım.. Aberdeen de kendi evinde Hearts'a yenildi geçen hafta ve pek de iyi sinyaller vermedi.. Yine pek güvenmesem de, yeni menajerin de etkisiyle Hibernian kazanır tercihini 2.60'dan denerdim.. Hibernian yenilmez tercihi de 1.40'lık oranıyla kombinelerinizde yer alabilir..

1 yorum:

  1. Antrenör değişti ama savunma zaafları yine çok ön plandaydı Hibernian için.. 4-2 kaybettiler maçı, 4-0'a kadar da geldi maç.. Sonrasında vites düşürdü Aberdeen.. Kötü başladık güne, iyi bitirelim..

    YanıtlaSil