22 Ekim 2010 Cuma

Hamilton vs. St Johnstone

Ev sahibi Hamilton, yazdan beri sakatlığından beri forma giymeyen Alex Neil'in de katılımıyla, tam kadro olarak bu maça hazırlanmışlar..

St Johnstone ise New Douglas Park'a gelirken, kalecileri Peter Enckelman'ın durumu maç saatinde belli olacak.. Cezalı durumda bulunan savunma oyuncusu Steven Anderson takımdaki yerini alamazken, sakatlığı geçen orta saha oyuncuları Murray Davidson kafileye katılmış..


Hamilton menajeri Billy Reid, düzenlenen basın toplantısında, takımın son beş-altı haftadır oynadığı futboldan memnun kaldığından bahsederken, Inverness maçındaki galibiyetten sonra rakip takımı tehdit edecek gol pozisyonlarımız ve futbolumuz olduğu için mutluyum demiş.. Zor bir maç olacak ve sizleri temin ederim ki çok rekabetçi bir maç bizleri bekliyor diye eklemiş..

St Johnstone adına konuşan asistan menajer Tony Docherty ise hücumda çok etkili olup, defans yaparken de kalemizi iyi savunmayılız, yaptığımız işlere daha çok özen göstermeliyiz derken, endişe duymanız gereken şey pozisyon üretip üretemediğinizdir ama biz bunları ürettiğimiz için, aynı şekilde de Cumartesi günü de üretmeye devam edersek herşey sahada çok daha güzel olacak demiş..


Hamilton cephesinde menajerin bahsettiği beş-altı haftalık dilimde kaybedilen iki maç var ve bunlar da G.Rangers ile Celtic karşısında alınmış.. St Johnstone da iç sahadaki performansını dış sahaya pek yansıtamadı bu sene ve özellikle son maçlarda bu durum çok açığa çıktı.. Üç sonuca da açık bir mücadele gibi gözüküyor.. Pek güvenmesem de aklıma en çok yatan bahis TGS 2-3 oldu..



Motherwell vs. Dundee Utd

Motherwell'de orta saha oyuncusu Marc Fitzpatrick dizindeki sakatlığı tamamen atlatmış ve kadroda gözüküyor.. Yine dizinden problemli bir diğer isim Esteban Casagolda ise ameliyat olmuş ve iki hafta daha kadroda yer almayacakmış..

Rakip Dundee United da ise savunmada yer alan Darren Dods'un sakatlığı menajer Peter Houston'ı kara kara düşündürüyormuş.. Orta sahada oynayan Danny Swanson'ın sakatlığı henüz geçmemiş ama geçen hafta dizinden darbe alan Craig Conway'in herhangi bir ciddi sağlık problemi yokmuş..


Dundee Utd menajeri Peter Houston dış sahadaki güzel performanslarının, G.Rangers ve Celtici'i bunların dışında tutabilirsiniz, devam etmesini umduğunu belirtmiş.. Yarın, Cumartesi, dikkat etmemiz gereken en önemli şey ise defansta hatasız oynamak olmalı çünkü rakibimizin ön alnda yer alan dört hücum oyuncusu da gollerin nerden ve nasıl atıldığını çok iyi sezebilen oyuncular demiş..

Motherwell menajeri Craig Brown ise centilmence bir maç beklediğini, iki takımın da futbol oynamayı seven bir yapısı olduğunu, Dundee United ve Peter Houston ile karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtmiş.. Futbol standartımızı biraz daha yükseltmeliyiz, geçen hafta kötü de oynadığımızı söyleyemem ama eğer günümüzde olursak Dundee United'ı yenebiliriz diyerek zölerini bitirmiş..


Daha önce belirtmiştim, Dundee United bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda AEK'ya bile yenilmedi.. Tek yenilgilerini, 4 gol yedikleri G.Rangers karşısında elde ettiler.. Motherwell kesinlikle bir G.Rangers değil ama onlar da geçen hafta G.Rangers karşısında pek etkili değillerdi.. Yine ortada bir maç.. Zorlanarak tercih vermem gerekirse ev sahibi yenilmezliğini düşünüyorum..

1 yorum:

  1. Hamilton vs. St Johnstone : 1-2
    Motherwell vs. Dundee Utd : 2-1

    İlk maç için TGS 2-3 önermiştim, ikinci maç için de ev sahibi yenilmezliği.. 2/2.. ;)

    YanıtlaSil