31 Ekim 2010 Pazar

Bu hafta özel işlerim nedeniyle tercih veremedim kusura bakmayın.. Haftanın son maçı hakkında birkaç fikir vermek isterim hazır mini bir vaktim varken.. 5 maç geride kaldı ve skorlara bakarak birer yorum getirmek gerekirse..

- Celtic için normal bir sonuç görüyorum..

- G.Rangers elde ettiği avantajı geri iade etmiş..

- Dundee United'ın Hibernian karşısında galip gelmesi normal sonuç.. Colin Calderwood'un bendeki Nott. Forest anıları zaten pek de iyi değil..

- St.Mirren'in Aberdeen karşısında kazanması ilginç olsa da 2-3 Gol yada Üst diyerek bu maçı alabilirdik..

- Motherwell'in ise kendi evinde Hamilton'a kaybetmesi en az G.Rangers'ın berabere kalması kadar şaşırtıcı bir sonuç olmuş..


Hearts vs. Kilmarnock

Andrew Driver, David Obua ve Lee Wallace dışında yeni bir eksik yok Hearts cephesinde.. Ian Black ise tamamen hazır durumdaymış..

Kilmarnock tarafına baktığımızda ise James Dayton ve Alan Combe bu maç için kadroda değillermiş.. Uzun süredir sakatlığı süren bu iki isimden Dayton'un sezonun geri kalanında oynaması da zor gözükürken, kaleci Combe ise yazdan kalan sakatlığını henüz atlamamış..


Kilmarnock menajeri Mixu Paatelainen maç öncesi yapılan basın toplantısında stadyumun ambiansının çok iyi olduğundan ve seyircilerin sahaya yakın olduğu bu atmosfer gerçekten çok etkileyeci demiş.. Rakibe sıkıntılı anlar yaşatmak istiyoruz ama rakibin oyuncuları ve yapabilecekleri hakkında da gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve maça hazırız diye belirtmiş..

BBC Scotland, Hearts menajeri JJ'in neler söylediğini belirtmemiş ama resmi siteden gördüğüm kadarıyla geçen hafta hat-trick yapıp ceplerimizi dolduran Rudi Skacel için övgü dolu sözler sarfetmiş Jim Jefferies..


Bu hafta pek hâkim değilim bu lige ama genel geçer bilgilerim ışığında Hearts sanırım bu maçı kazanır diyebilirim.. İddaa için MS Hearts, İY Hearts ve İY/MS için Hearts/Hearts alabilirsiniz.. Toplam gol sayısı da 2-3 olarak kalabilir.. Kilmarnock kendi evi dışında pek de umut verdi diyemem bu sezon takip edebildiğim kadarıyla.. Bürodan alacaklara ise ilk golü Hearts atar bir alternatif olabilir..

1 yorum:

  1. Hearts 0 - 3 Kilmarnock

    Bu sefer olmadı.. Haftaya daha ayrıntılı inceleyeceğim.. Sadece toplam gol sayısında isabet sağladık..

    YanıtlaSil