18 Ekim 2010 Pazartesi

Button: "Kore Pisti Geçişe İzin Verecek Gibi Görünüyor"

Button "Her zaman yeni bir pisti ilk kez ziyaret etmek heyecanlıdır. Kore pisti çok ilginç görünüyor, gerçekten farklı özelliklere sahip ve hem 3 ana düzlüğün sonunda hem de son kıvrımlı bölümde yarış çizgisi dışında geçişe fırsat verecek gibi görünüyor. Pist oldukça hızlı görünüyor ve duvarlar çok yakın, bu yüzden ilginç bir mücadele olacak."

"Yeni pist olacağı için beklenmedik şeyler olabilir. Takımlar ve pilotlarla birlikte organizatörlerin yarışı başarılı yapmaya çalışacağına eminim."

"Suzuka'da test ettiğimiz parçalarda bazı iyileştirmeler yaptık ve Kore'de de cuma günü yeni parçaları test edeceğiz gibi görünüyor. Tüm güncellemelerimizle birlikte zorlamaya devam ediyoruz ve testlerin olumlu geçeceğine ve yarışta onları kullanabileceğimize eminim." dedi.


Beklentileri olan isimlerden bir diğeri de Jenson Button.. Hamilton'a nazaran daha sakin bir görüntü çizen Button, gerektiğinde de neler yapabileceğini beklediğim isimlerden.. Pisti iyi analiz etmiştir mutlaka ama yerinde gördükten sonra vereceği demeçler bizim onun hakkındaki fikirlerimizi oturtmamız açısından daha iyi olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder