22 Ekim 2010 Cuma

Hearts vs. St Mirren

Rakibini Tynecastle'da konuk edecek Hearts'da orta saha oyuncusu Ian Black kadroda yer almıyor.. El kemiklerinde kırık varmış.. Andrew Driver, David Obua ve Lee Wallace da kadroda yer almayan diğer isimler..

St Mirren cephesinde ise Bolton'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Aaron Mooy'un kiralanması gündemde.. BBC'nin verdiği kafilede yer alıyor bu isim.. Steven Thomson, David Barron, Craig Dargo ve Sean Lynch ile birlikte dizinden ameliyat olan kaleci Paul Gallacher da bu deplasmana götürülmedi..


Basın toplantısında konuşan Hearts'ın hücum oyuncusu Calum Elliot, nedense bu sezon deplasmanda olduğumuz kadar iç sahada başarılı değiliz derken, fakat bu maça çıkarken kazanmamız gereken maçların hangisi olduğunun bilincindeyiz demiş.. Geriye dönüp baktığımda Motherwell maçı sadece canımı sıkıyor, onun dışında mental anlamda bir problemim yok bu maç öncesinde diye belirtmiş..

St Mirren adına da defans oyuncusu John Potter konuşmuş.. İskoçya Premier League'da yaptığınız basit hataların sizlere nelere mâl olduğunu hepimiz farkındayız derken, ilk golü atmakta sıkıntı çekiyoruz, bazen kalemizde bir değil, iki gol üst üste gördüğümüz de oluyor demiş.. Eğer kalemizde ilk golü yemeden, biz gol atmayı başarabilirsek, maçlardan daha başarılı sonuçlarla döneceğimize inanıyorum diye belirtmiş..


Geçen haftaki Aberdeen - Hearts maçının güzel bir özetini izledim.. Suso Santana ve Calum Elliot ile kanatları çok iyi kullanmış Hearts.. Ortada da Kevin Kyle çok güzel bir bitirici rolünde.. Zaten Calum Elliot da resmi siteye Kevin Kyle ile birlikte oynamanın kendi oyununu çok geliştirdiğinden bahsetmiş.. Resmi sitede menajer JJ'in de açıklamalarına da denk geldim.. Evlerinde henüz galibiyetle tanışmamış olmalarının pek problem yaratacağını düşünmediğini belirtirken, Marius Zaliukas ve Lee Wallace'in eksiklerinin önemli olduğunu eklerken, geçmişe döndüğümüzde başarının arkasında evimizde kazandığımız puanlar olduğunu biliyorum, sakatlarımız iyileşince çok daha iyi olacağız demiş..


Benim bu hafta en güvendiğim tercih Hearts galibiyeti diyebilirim.. Zaten G.Rangers ve Celtic'i bir kenara bırakırsam, geriye kalan ekiplerden en kaliteli kadroya da Hearts sahip.. Jim Jefferies'in de dediği gibi iç sahada pek başarılı olmasalar da şimdiye kadar, St Mirren alınabilecek galibiyet için en ideal ekip gibi gözüküyor.. Puan durumuna bakarak da bu yorumu yapabilirdiniz ama, 1.55 görünce insan biraz çekinebilirdi, bu oran neden bu kadar fazla diye.. Bürodan single aldım.. İddaa için ise mutlaka kombinelerimde yer alacak..

1 yorum:

  1. Rudi Skacel'in müthiş performansı güvenimi yanıltmadı.. Hearts, Skacel'in 3 golüyle maçı 3-0 kazanmasını bildi..

    YanıtlaSil