1 Ağustos 2010 Pazar

SEMİH İNTİHAR EDERMİŞ


yürü be müzmin yedek. yürü be seni kim tutar çamdibi'nin yağız delikanlısı. şimdi adamın da günahını almak istemiyorum keza böyle haberler yalan da olabiliyor ancak milliyet'in dediği doğruysa kendisine 4 yıllık sözleşme öneren trabzonspor için yakın çevresine semih: abii, trabzon 3+1 4 senelik sözleşme istiyor. ben orada 4 yıl ne yaparım. istanbul'dan sonra trabzon'da intihar ederim alimallah! demiş:))

yavv hemşerim semih. seni özçamdibispor'dan bilmiyor olsak diyeceğiz ki paris'ten sonra trabzon semih'i bozar. koçum senin gece hayatın mı var bir kere? sen evli barklı aile babası değil misin? istanbul'da neyi özleyeceksin? yedek kulübesinde çiğdem çitletmeyi mi? trabzon'u da afganistan yaptın ya diyecek bir şey yok sana. intihar edermiş:) ulan semih öğretmen olsaydın da şemdinli'ye tayinin çıksaydı:)

3 yorum:

  1. Sanırım sürekli oynamaktan korkuyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu haber yalan olma ühtimali kuvvetle muhtemel olmakla birlikte Semih2in bu söylemde bulunduğunu varsayarsak bu sezon F.bahçe ile kötü bir sezon geçirdikten sonra Trabzonspor'u aratacak bir coğrafyada forma giyebilir. Ahmet Dursun gibi bir oyuncunun Çin'de top oynadığını unutmasın.

    YanıtlaSil
  3. Bana da yalanmış gibi geldi. Yakın çevresiyle dertleşiyormuş da bunu bir gazeteci duymuş. Valla dediğin gibi Erkut biraz daha yedek kalırsa Trabzon.'u mumla arar. Fadıl'ın jetpa'sında soluğu alır semih:D

    @görkem
    arif sendromu diyoruz biz semihe:D

    YanıtlaSil