28 Ağustos 2010 Cumartesi

BUCASPOR 3-1GENÇLERBİRLİĞİ



ilk maçında beşiktaş karşısında çok da kötü bir futbol oynamasa da bobo'nun golüne engel olamamıştı bucaspor. ertesi hafta kasımpaşa gibi geçen sezonun flaş ekibi karşısında deplasmandan bir puanla dönüşü beni iyiden iyiye umutlandırmıştı.

bu gece ikinci kez ve manucho'lu kadrosu ile izledim bucaspor'u. sir ferguson'un scoutlarının ne kadar iyi çalıştığını bir kere daha anladım. man u'da kendine yer edinmek kolay değil tabii. bu yüzden bu genç futbolcu şansını başka liglerde denemeye karar vermiş. iyi de etmiş. bucaspor'a bu sezon çok şeyler katacaktır.

mendy, manucho'ya gereken desteği veremedi ama o da takımın önemli bir hücum gücü. orta sahanın ileriye dönük futbolcusu leko'da çift ciğer var sanırım. fiziğini çok beğendim. solda mulemo bizim hakan balta'dan iki gömlek üstte. stoperde eski cimbomlu tomas taş gibi.

bunlar yabancılardı. orhan ak, musa aydın, ibrahim dağaşan takımın kalitesini artıran isimler olmuş. erkan taşkıran mücadeleci yapısıyla takımda itici güç oluyor. oyuna sonradan giren yılların liberosu eski cimbomlu mehmet polat hiç sırıtmadı.

takımın patronu kendisini çok sevmesem de işini iyi yapan bülent uygun. takımın havasını bulmasında ona büyük iş düşüyor. sivas'taki gibi bir kolej havası yakalamaya çabalıyor anlaşılan. o babacan tavırlarıyla maç sonrası oyuncularını sahada tebrik edişi, ah ulan galatasaray'daki eksiklerden biri de bu dedirtti bana.

bucaspor'u kısmet olursa alsancak'ta çıplak gözle izleyeceğim en yakın zamanda. bu takımı bütün izmir'lilerin desteklemesi gerekiyor. bucaspor iki senede iki lig atlayarak bu desteği çoktan hak etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder