6 Ağustos 2010 Cuma

OFK BELGRAD 1-5 GALATASARAY AŞ

dünkü maçın tamamını izleyemedim ancak şunu belirtmeliyim ki galatasaray beklediğimden çok daha farklı bir skorla turu geçti. özet görüntülerde dahi maçın galatasaray için pek de kolay olmadığı belli oluyor. ofk'lı futbolcuların yüzde yüzlük birkaç pozisyonunu aykut harika bir performansla çıkarması oyuncuya güven verdiğinizde nelerin değişebileceğini gösteriyor. gerçi aykut'un yediği golde üzerine gelen topu içeri alması var ancak kurtardığı pozisyonlar da ciddi pozisyonlar.

maçtan birkaç gün önce milliyet'te demecini okuduğum prekazi içime su serpen açıklamayı yapmıştı. ofk'nın diğer sırp takımları gibi ateşli bir taraftar grubunun olmadığını söylemesi keyfimi yerine getirmişti. gerçekten de gördük ki öyle bir potansiyelleri yok.

dünkü maçta rijkaard'ın 11'inde 3 dmc diye tabir edilen futbolcuya yer vermesi ilk maçtaki hataları tekrarlamama adına yerinde bir hamleydi. sarp, ayhan ve cana verilen görevleri başarı ile gerçekleştirdiler.

kewell tartışmasız, takıma büyük katkı sağlayabilecek düzeyde bir futbolcu. sakatlık problemi yaşamasına izin verilmezse yani ara ara dinlendirilirse yakın arkadaşı neill'in de burada olmasının mutluluğunu sahaya yansıtabilir. dünkü maçta baros'un mevkiinde de iyi işler yapabileceğini gösterdi.

arda yine bildiğimiz arda. kampa sevgilisini sokmuş, onu yapmış bunu yapmış bu çocuğun kredisi taraftar gözünde bayağı fazla. tükenmesi biraz zor gibi duruyor.

rijkaard yavaş yavaş ipleri eline alıyor diye düşünüyorum. ilk senesinde böyle bir ortamda çalışacağını tahmin etmiyordu bana kalırsa ve şoke olmuştur. bu yılsa türk insanının yapısını anladı. onlara nasıl davranılması gerektiğini çözdü. çok daha iyi işler bekliyorum rijkaard'tan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder