6 Ağustos 2010 Cuma

BOĞULACAKSAN BÜYÜK DENİZDE BOĞUL

trabzonspor'un liverpool'la eşleştiğini görünce galatasaray'a bakmayı dahi unutmuşum. bana kalırsa trabzon'un yeniden şahlanması için çok önemli bir fırsat bu. liverpool karşısında gelecek bir başarı trabzon'un silkinip doğrulmasını sağlayabilir. türk futbolu adınaysa mükemmel bir iş olur bu.

fenerbahçe'nin rakibi bir yunan temsilcisi oldu. deplasman olarak her zaman can yakıcı bir yer olmuştur yunanistan. gerçi geçen sene taraftarıyla arası açık olduğundan pana'ya hiç acımamıştı cimbom ama yine de tehlike arz eden deplasmanlar. fener'in moralsizliği de üzerine eklenince bu play off serisi fener'in canını daha da sıkabilir.

beşiktaş'ın kurada en kek rakibi seçtiği fikri bütün bloglarda kol geziyor. doğru söze bir şey denmez. beşiktaş'ı şimdiden gruplardaymış gibi düşünüyorum.

galatasaray'ın rakibi PCLİON'un da yazısında belirttiği gibi bir metalist bir shaktar bir dinomo kiev değil. ama şu var ki ukrayna futbolu futbolumuza çoğu zaman ters geliyor. bu anlamda galatasaray'ın her iki maça da çok ciddi bir şekilde çıkması gerekmektedir.

sözün özü bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. bu temennilere en fazla ihtiyaç duyan trabzonspor'a ise iki kere başarılar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder