22 Ağustos 2010 Pazar

GALATASARAY 0-2 BURSASPOR: LİGİN BAŞINDA HAVLU ATMAK


webtv'yi almasa mıydım acaba? takımımızı doya doya izleyeceğiz dedik. iki haftadır hüsran...

galatasaray futbol takımı ligin 2. haftası itibari ile lige havlu atmış bulunmakta. haftaya da es es deplasmanına çıkacağız ki sanırım puanla tanışmamız 4. haftaya denk gelecek.

maçın teknik analizi dünkü beşiktaş maçıyla benzerlikler gösteriyor. gerçi dün çok da kötü oynamayan bir beşiktaş vardı sahada. galatasaray'sa hiçbir pırıltı göstermiyor.

takımın belli bölgeleri eksik deniyor. sağ bek, kaleci ve orta saha. ne olursa olsun galatasaray futbol takımı kendi sahasında bu kadar aciz olmamalı. ileriki günler enteresan şeylere gebe gibi. rijkaard için kuyular kazılıyordur diye tahmin ediyorum.

maçın kırılma noktası için volkan şen'in topu eline alması ve ikinci sarıdan kırmızı görmemesi gösterilebilir. ama ben yine de böyle bahanelerin ardına gizlenmeyi sevmiyorum. galatasaray takımı ne yazık ki sahada gerekli işleri yapamıyor. işin ilginci yapılamayan bu işleri fark edemeyen bir kenar yönetimi var sanki. rijkaard maç boyunca tek oyuncu değişikliğini barış-elano ile gerçekleştirdi. bunun sebebini anlayamadım. çift santrafora dönmeyişi de pek anlaşılır değil.

ah ah. bu sene bu kadar erken havlu attığımıza göre bu sene futbol bize haram.

*** federasyon böyle önemli bir maç için başka hakem bulamamış mı? basiretsizlik abidesi bir herifi galatasaray-bursaspor maçına mı layık gördünüz? kendisine posta koyan baros'u atamayacak kadar tırsak, çömez bir hakem. bu maçta mı tecrübelensin istediniz! hay aklınızı seveyim. adamcağızı da bitirdiniz.

*** taraftara her hafta sallıyordum. bu hafta tribünlere diyecek sözüm yok. işlerini güzel yaptılar bence. fena değildi diyelim ya da.

4 yorum:

  1. Galatasaray bu kadar kötümüydü?Bence değildi.Ayrıca 1-0 dan sonra bir tek devre arasında nevizade geceleri söyleyen taraftarlar vardı ikinci devre taraftarı duyamadım ben hatta bir ara bursalıların tezahüratı duyuluyordu!!

    YanıtlaSil
  2. Görkem, takımın üzerinde bir şanssızlığın olduğu ortada ama iyi de oynadığı söylenemez. Bursaspor taş gibi takım, Galatasaray iyi mücadele etse de pek fark edilemedi belki. Sahanın zemini de pas koordinasyonuna engel teşkil ediyordu.

    Taraftarı hususi takip ettim. Diğer maçlara göre daha diri ve iştahlıydılar. Ama 2 gol yiyince ses soluk kesiliyor tabii. Sami Yen'de Kapalının alt bölümü bildiğin tiyatro seyircisi, bu destek noktasında tribün performansını etkiliyor. Zaten numaralıda bağıran yok. gariban yeni açık eski açık ve kapalı üst çırpınıyor.

    YanıtlaSil
  3. umarım yeni stad da değişir bu durum..

    YanıtlaSil
  4. Yeni stadda tribün desteği çoğalacağına azalır diye düşünüyorum. sebebi kapasite tabii ki. birçok maçta boş tribünlere oynarız. sami yen'de durum böyleyse. bir de ikinci yarıya ligde ne kadar iddialı başlayacağımız da muamma. derbiler ve avrupa maçları dışında TTarena galatasaray için dezavantaj olabilir. gerçi çok büyük bir heyecanla bekliyorum ama dediğim şeyler olası.

    kulüp çok ucuz biletler satmalı ki mahallede canı sıkılan ahmet mehmet bile kahve yerine tribüne gelsin. başka türlü olmaz....

    YanıtlaSil