16 Ağustos 2010 Pazartesi

1 YILIN ŞEREFİNE "minyatürkalemaç"


geçen sene bu zamanlar hatırlıyorum da ne büyük bir hevesle başlamıştım yazmaya. futbol bloglarını görünce nasıl da heyecanlanmıştım. onların arasına katılmayı büyük bir arzuyla bekliyordum. ve 16 ağustos 2009 gecesi blogum dünyaya gelmişti. minyatürkalemaç.

bu adı vermiştim bloga çünkü ben de yaştaş blog sahiplerinin çoğu gibi mahalle maçlarında saatlerce oynamış, tekmeye kafa uzatmış, zaman zaman kavgaya karışmış yazarlardanım. yara bere içinde eve dönüp ertesi gün o toz toprağa koşanlardanım. hepiniz gibi "bel üstü gol değil abiii" diye bağıranlardan. hadi beyler 14 oynayalımcılardanım. futbol ne kadar büyük bir aşksa o büyüklükte futbol topu sıkıntısı çeken çocuklardandım ben de. patlak kameslerle, teneke kutularla az maç yapmadım. daracık mahallemizde de büyük kale olması beklenemezdi tabii. minyatürkalemaçların velediydim.

bazen olum eeyore o maçlarda oynadığın gibi kötü yazıyorsun buraya diyorum. bazen olum bu kadar kaliteli blogların yanında sen git bence okuyucu ol diyorum. şaka maka bunları diye diye 1 seneyi doldurdum. bazı aylar hiçbir şey yazmadım bazı aylar coştum. ama sahiplendim bu kaleyi. bu minyatürkale benim lan! oldum:)) blogumu çok seviyorum artık. yazmayı bırakmayı da düşünmüyorum. zaten derlerdi 1 sene eşiktir abi diye. hakikaten öyle sanırım.

neyse kutlu olsun bakalım güzel blogum doğum günün!! seviyorum seni!

2 yorum:

  1. tebrikler o zaman ilk yılın şerefine :) bence gayet güzel, devamını umarım :)

    YanıtlaSil