30 Kasım 2010 Salı

YÜZÜ GÜLMEYEN ADAMLARLA BAŞARI ZOR


elano resmi sitedeki haberde de belirtildiği üzre santos'un yolunu tutmuş. geçen günlerde gitme sinyalleri veriyordu zaten. galatasaray'da yüzünün güldüğünü hiç görmedim brezilyalının. bence çok yalnızdı dilini konuşan bir arkadaşı olduğunu da sanmıyorum.maçlarda bir tebessüm kırıntısı bile göremedik hiç. hep somurttu, hep kafası başka yerde oldu.

bu durumdan daha önceki haftalarda bahsetmiştim. ailevi sorunları olan futbolcuların verimli olmaları neredeyse imkansız. kewell da ailesinden uzak gerçi ancak alışma dönemi elano gibi olmadı onun. takımla çok çabuk kaynaştı. sanırım karakter meselesi. elano soğukkanlı bir oyuncu. pek heyecanını yansıtmıyor dışarıya. son maçta oyundan alındığında kulübeyi tekmelemişti. sanırım son serzenişleriymiş şanssızlığına.

umarım santos'ta mutlu olur. galatasaray'da sadece kayseri'ye attığı ve aman tanrım ronaldinho'yu aldık sanırım dedirten golünü hatırlayacağım sadece.

yolun açık olsun elano...

1 yorum:

  1. Kayseri'ye attığı gol insan işi değildi de o golü atan adamın sonraki yaklaşık 40 maçında tek doğru düzgün şutunu görememek çok ilginç. İyi oynadığı maçlarda oldu ama en önemli özelliklerinden biri şutu olan adamın, bizde şutu hiç düşünmeden oynamasını anlamıyorum..

    YanıtlaSil