12 Kasım 2010 Cuma

SPL'de 13. Hafta Maçları

Bu sefer uzun uzadıya yazacak keyfim yok sanırım çünkü maç özetlerini izleme imkanım olamadı.. Rangers ve Celtic'in yenildiği hafta arası maçlarının sadece gollerini görebildim..

BBC Scotland'dan haberleri okuyup, kendi kafamda değerlendirip, en mantıklı bahisleri sizlere sunacağım..

Rangers vs. Aberdeen
Geçtiğimiz maçta Edu ve Papac sakatlanmış.. Biri orta sahada dinamo görevi görürken, diğeri de sol bekte yükü sırtlayan isimdi takımda.. Edu'nun yokluğu sorun yaratabilir orta sahadaki yük paylaşımı açısından Avrupa maçlarında.. Rangers antrenörü Walter Smith sonunda keyifli bir toplantı yapmış benim adıma.. Maçları kazanırken bile iyi oynamıyorduk, daha iyi performans sergileyerek maçları kazanmalıyız demiş.. Celtic'in geçen hafta 9 attığı Aberdeen, hafta arasında da sizlere önerdiğim gibi kazanamamıştı.. Aberdeen menajeri Mark McGhee de iddialı birşey söylememiş.. Walter Smith'in yaptığı çıkışı da düşünürsek G.Rangers handikaplı kazanır tercihine bir kat daha fazla güvenebiliriz sanırım..

St Mirren vs. Celtic
St Mirren'in hafta arasında Dundee United karşısında kazanması da sürprizlerden biriydi.. Hearts'ın Celtic karşısında kazanması gibi.. Celtic menajeri Neil Lennon hafta arasındaki maçtaki tepkilerinden dolayı ceza almıştı ve hırsına hayran olduğum Lennon buraya son geldiklerinde 4-0 kaybettikleri maça değinmiş basın toplantısında.. O maçta oynayan birçok oyuncu aramızda yok ama Pazar günü sahaya çıkan olursa aralarında o maçla ilgili anılarını silmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyorum demiş.. St Mirren antrenörü deplasmanda zorlanabilirdik ama kendi evimizde iyi olabiliriz Celtic'e karşı dese de düşük oran olmasına rağmen Celtic kazanır tercihinden başka bir seçeneğe elim gitmiyor şu an..

Kalan maçlar için sadece pick vereceğim.. Genel geçer bilgiler ve yine BBC Scotland haberleri yön verecek tercihlerime..

St Johnstone vs. Hearts : Hearts DNB (Beraberlikte iade)

Hibernian vs. Motherwell : Motherwell DC (Çifte şans)

Dundee Utd vs. Kilmarnock : Kilmarnock (0 - 1.) (Handikaplı 2, çifte şans da denebilir)

Hamilton vs. Inverness CT : Inverness CT DNB (Beraberlikte iade)



Cumartesi Kuponu

3 yorum:

  1. Dundee Utd 1 - 1 Kilmarnock
    Hamilton 1 - 3 Inverness CT
    G.Rangers 2 - 0 Aberdeen
    St. Johnstone 0 - 2 Hearts

    4 tahmin de kazandırdı..

    YanıtlaSil
  2. Hibernian 2 - 1 Motherwell

    Cumartesi kuponuna balta vuran maç.. :(

    YanıtlaSil
  3. St. Mirren 0-1 Celtic

    Çin seddini 90+2'de geçtik, haftayı 5/6 ile tamamladık..

    YanıtlaSil