3 Kasım 2010 Çarşamba

Şampiyon Alonso olacak mı? (20.09.2010 tarihli yazımdan)

Şampiyon Kim Olabilir?

Yaklaşık 2 ay önce takım için RedBull, sürücüler için Hamilton önermişim..

Formula 1 İletişim Alanı

Tanisyon iyice yükseldi.. Son 5 yarış içinde bu 5 isimden hangisi daha şanslı bunu hep birlikte göreceğiz.. Her ne kadar McLaren ve Ferrari cepheleri durumlarında bir terslik yok dese de Niki Lauda'nın da söylediği gibi sonunda iş Webber ve Vettel arasında kalacak gibi.. Bunu söylerken hem geride kalan pistlerin araçlara olan uyumları, hem de RedBull aracının diğer araçlara göre olan dayanıklılıklarını göz önünde bulunduruyorum..


2 ay geçti yine takım için tercihim değişmedi.. RedBull kalan pistlere olan uyumu ve sürücülerinin performansları ile yine ön planda..



Şampiyon sürücü kim olur demek için tek pozitif detay ise bu 5 isimden motor kullanımını en okonomik kullanan ve hâlâ şampiyonanın zirvesinde yer alan Webber.. Hamilton'a olan inancım son yarışta dibe düştü, Fernando Alonso'nun mental olarak da çıkışa geçtiği şu günlerde sürpriz olarak da Alonso aklınızda olsun..

1 yorum:

  1. Bu yazıyı mahkeme kararı pozitif çıkıp, bir de üzerine Monza'da kazanınca Alonso yazmıştım.. Alonso o yarıştan sonra Singapur ve son olarak Kore'de kazanırken, Japonya'da 3. sırada yer almıştı..

    YanıtlaSil