5 Kasım 2010 Cuma

Inverness CT vs. Motherwell

Ev sahibi Inverness CT'da Gil Blumenshtein, David Proctor, Chris Innes ve Kenny Gillet henüz iyileşmemişler.. Lee Cox'ın da ayak bileğindeki sakatlık geçmek üzereymiş ama BBC Scotland henüz Cox'ı kadroya dahil etmemiş..

Caledonian Stadium'a konuk olacak Motherwell'de ise Jamie Murphy ve Keith Lasley'nin son durumları maç saatinde netlik kazanacakmış.. İki isim de kafileye dahil edilmiş fakat dizinden sakatlık geçiren forvet oyuncusu Esteban Casagolda, bu maçta da forma giyemeyecek..

Maç için tercih vermek zor olacak ama Inverness CT'nin kendi evinde, Motherwell'in de deplasmanlarda fazla gollü maçlar çıkarmadığını göz önünde bulundurup, yine az gollü bir maç beklemek yanlış olmaz.. Toplam gol sayısı olarak 2-3 önereceğim ama bunun olması için Inverness CT mutlaka gol bulmalı gibi geliyor.. Eğer ilk golü Motherwell atarsa oyunu kontrol edip çok önemli bir deplasman galibiyeti alabilir.. O yüzden içimden geçen sürpriz bir seçim veriyorum bu maç için.. İlk yarı Motherwell..


St Johnstone vs. Kilmarnock

Yapılan basın toplantısında Kilmarnock menajeri Mixu Paatelainen'nin açıklamaları daha gerçekçi geldi bana.. Kendi takımının neler yapabileceğinin farkında olan bir tutumu var.. Bunun yanında St Johnstone menajeri Derek McInnes ise rakibi daha çok öven bir havada gibi..

Kilmarnock geçen hafta Hearts karşısına çıkarken son sırada yer alıyordu ve deplasmandan 3 puanı 3 gol ile aldılar.. Maçın güzel bir özetini izledim.. Hearts daha baskılıymış ama Kilmarnock istediğini yapan bir görüntüde gibiydi.. Özellikle Eremenko'nun attığı, maçın 3. golü haftanın belki de en güzel golüydü SPL'de..

St Johnstone da iki tane Celtic maçı geçirdi bu maça gelene kadar.. Kupadan elendiler, ligde evlerinde toplasan bir tane pozisyona bile giremeden 3 gol yediler..

Maç için açılan İddaa oranları beni şaşırttı.. Yurtdışında da zaten Kilmarnock oranları düşmeye başlamış.. İddaa için 1.52 ile çifte şans haftanın gelmesi en kuvvetle muhtemel tercihlerinden gibi..

Betsson için Kilmarnock yenilmez güzel bir tercih.. 1.54 gibi temiz bir oranı var.. Kombine içerisinde ise DNB tercihini 2.10 ile değerlendirebilirsiniz.. DNB alıp single girmek fikri pek hoşuma gitmedi, ben de çiftesine single girdim..

2 yorum:

  1. Inverness CT 1 - 2 Motherwell

    İlk yarı da 0-2 bitti yanlış olmasın.. Inverness gol atarsa 2-3 gol olur da demiştim..

    YanıtlaSil
  2. St. Johnstone 0 - 3 Kilmarnock

    Kilmarnock güvenimi boşa çıkarmadı.. Ben çifteli alıp yüklü oynamıştım.. DNB falan da dinlemeden kazandırdılar, sağolsunlar..

    YanıtlaSil