27 Temmuz 2010 Salı

GUTİ'YE PLATFORM ?


galatasaray'ın mercan rengi formasını oldukça çağdaş ve çağın gereği olarak gören bendenizin bir bomba transfer sonrası stadyum karşılamasına karşı çıkması beklenemez. bu yüzden bu tip transferlerde, böyle ilginç organizasyonların olmasını olumlu karşılıyorum.

bütün bunlara rağmen guti için beşiktaş'ın hazırlıklarını abartılı buldum. dünya kulüplerin artık büyük bölümü kendi stadyumlarında taraftara açık bir imza töreni tertipliyorlar eyvallah ancak henüz ben platform kurdurup havai fişeklerle futbolcu karşılayanını görmedim. belki gösterebilirsiniz fotoğraflarla...

ne olursa olsun hangi kulüp olursa olsun, havaalanı karşılamalarından stadyum törenlerine her şeyimiz abartılı. sevginin böyle galeyanlı oluşu, nefretin de sınırlarda dolaşmasına zemin hazırlıyor. allah muhafaza Q7 ve Hz. Guti kötü bir performans yansıtırlar da 8-0lık bir hezimetin kadrosunda yer alırlarsa yapacağımız taşlama şeytan taşlamanın ötesine geçecektir eminim. sonrasında büyük çelişki komikliği de getiriyor işte. 3 ay önce omuzlarda deliler gibi karşılanan bu yıldızlar neredeyse tekme tokat gönderiliyor.

ağzımızı hayra açalım da bu iki büyük futbolcu beşiktaş'ın işine yarasın. başarılar ikisine de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder