11 Nisan 2010 Pazar

ŞİMDİ İSTERSEN 10 AT

galatasaray diyarbakırspor önünde dakika 52 olmuşken skor 4-0 yaptı. iş işten geçti, olay bana kalırsa bitti. kafamda bir sürü tilki dolaşıyor dolaşmasına ama görünen köy de kılavuz istemiyor. siz sami yen de en önemli rakibinize puan kaybediyorsunuz, sonraki hafta ligden düşmesi muhtemel bir takıma puan hediye ediyorsunuz. bu şartlarda gelen şampiyonluğa da sevinmemeli sanırım. şampiyonluk şansını daha sonra her şeye rağmen değerlendiririz.


bir lafım da sami yen seyircisine olacak. pankartları ters asmışlar. ben protesto meselesinin yerinde zamanında ve haklı yere yapılması gerektiğine inanıyorum. o taraftar grubu o protestoyu yapmaya kendini haklı görmüş olabilir ancak yıl boyu 1o ile 15 bin kişiye oynamış, maçlarının büyük bölümünde davul sesinden başka bir şey duyulmamış bir takıma böyle bir protesto pek haklı değil. tabii kendi düşüncem.


2 yorum:

  1. Bir de pankart,bayrak,flama gibi sembollerin ters asılması protesto'dan öte o takıma hakarettir.
    Yaparken hiç düşündüler mi acaba biz Galatasaraylı mıyız diye?!

    YanıtlaSil
  2. çok haklısın canarino giallo. sessizlik protestosu olabilirdi ama adama sorarlar ne zaman bağırdınız diye. arkalarını dönebilirlerdi sahaya. ama pankart çevirmek moda ya ondan bunu tercih ettiler...

    YanıtlaSil