20 Nisan 2010 Salı

ARDA YUMRUKLAR ATIYOR ART ARDA


vallahi o yumruk caner'e miydi yoksa medyaya ve taraftara mı orası tartışılır. ancak tartışılmayacak bir şey var ki o da takım içinde arkadaşlık denen psikolojik zincirin günden güne kopması.

oyuncuların gergin oluşunu normal karşılayabiliriz. sonuç itibariyle koskoca bir sezon sonunda istediklerini alamadılar. yarıştıkları bütün kulvarlarda hüsrana uğradılar. hele ki son sami yen maçında taraftarlarından ağır bir tokat da yediler. özellikle arda bu yükü omuzlarında en çok hisseden futbolcu oldu. düşünsenize arda artık sevgilisi ile ilişkisini bile kapalı kapılar ardında, stres içinde yaşıyordur. bu da normal bir insan için altından kalkılabilecek bir yük değil açıkçası.

caner'in fenerli olarak nam salması futbolcunun taraftar arasında antipatik görülmesiyle son buldu. atletico maçlarından bu yana seyirciyle arası açık. bu da eminim sinir kat sayısını artırmıştır caner'de.

ve idmanda yaşananlar. ne üzerine ortaya çıktığını bilmediğim bir kavga bu aralar detayları da öğreniriz de. futbolcuların bu gerginliği ne onlara ne de takıma bir fayda getirmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder