5 Nisan 2010 Pazartesi

ACI GERÇEKLER: SİVASSPOR1-1GALATASARAY


sezon başında bu takım gol rekoru kırarak şampiyon olur avrupa'da da en az yarı final yapar görüşümü gülümseyerek anıyorum. öyle ki şimdi bu hayallerle sene başında kendimizi ne kadar da kaf dağının ardında hissediyormuşuz anladım. sakatlıklardan çok çektiğimiz bir gerçek ve eksiklikler başımıza bela oldu ama her takım buna benzer zorluklarla uğraştı sezon boyunca. galatasaray gibi takım için bu tip şeyler bahane olarak kabul edilmemeli.

galatasaray'ın on 15 dakika neden bu kadar korkak bir futbol oynadığını anlayamadım. korner atışı sırasındaki bir pozisyonda ceza sahasında 11 futbolcumuz da hazır bulunuyordu. böyle bir çekince 90+ da golü getirdi sivasspor'a.

zaten kendi sahanda fenerbahçe'yi yenemiyorsan şampiyonluk falan hikaye. geçen hafta bu mesele kapanmıştı. sivas'ta da azıcık ışık saçan umutlarımız da söndü. şimdi kişisel olarak bursaspor'un destekçisi olacağım. umarım şampiyonluğu kucaklarlar.

son bir şey bu arada: galatasaray kalesi aykut'a tamamen devredilmelidir. o kaleyi hak etmiştir bu çocuk! leo franco sene sonunda gönderilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder