14 Nisan 2010 Çarşamba

HALAMIN BIYIKLARI OLSA AMCAM OLURDU


Halamın.... (bıyıkları diyelim :) olsa amcam olurdu sözü vardır ya, yazımın ana fikri bu düşünce üzerine temellenecektir. dolayısıyla ümidimi yitirmiş olsam da belki olur be, hadi be hacı kıvamında düşüncelerimi belirteyim.

bu haftaki derbi çok önemli bana kalırsa. hafta sonu resmen yer siyah gök beyaz olmalı! beşiktaş fener'i kadıköy'de devirmeyi başarırsa galatasaray da manisa'dan 3 puanla dönerse bakın siz ortalığın haline. bursa'nın antep önünde ne yapıp edip 3 puanı alacağını düşünüyorum ancak aksi durumda enteresan şeyler olacaktır. keza sonraki hafta galatasaray deplasmanına gelecekler. işte kader anı tabii ki. galatasaray böyle bir ortamda maça ne yönden bakacak. bursa'yı yenerse ezeli rakibi fenerbahçe bursa'nın üzerine çıkacak, yok yenemezse kendi şansı tamamiyle tükenecek. mantıklı olan bursa'yı yenmek tabii bu durumda.

bursa'nın ankaraspor'dan gelecek beleş 3 puanı şimdiden cebinde. bu puan o kadar değerli ki! gerçi geçenlerde uğur meleke güzel bir yazı yazmıştı. bu ankara maçı ya son maç olsaydı ve bursa'nın averaja ihtiyacı olsaydı diye. hakikaten 3-0'la bitiriyorlar bu maçları, ne saçma!

galatasaray'ın şampiyonluk şansının çok düşük olduğuna inanıyorum birçoğunuz gibi. ancak bu haftaki derbi galatasaray'ı potaya sokabilir. zaten sanırım son şans artık bu derbi. beşiktaş kazanırsa hem kendisini hem de galatasaray'ı potaya sokacaktır diye tahmin ediyorum. haydi hayırlısı, enteresan bir sezon izliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder