4 Nisan 2010 Pazar

FUTBLOGLAR




ne yalan söyleyeyim 8 aya yakındır futbol blogumuzda arkadaşım ile beraber yazmaya çalışıyoruz. keyif de alıyoruz çokça . blogumuzu yayımlayalı beridir haliyle bu işin prestijli toplanma mekanlarına girmeyi arzuladık. bunu belirtmekten utanmıyoruz. şey misaliydi hatta bizimkisi sezercik filmlerindeki o masum çocuk misali: biz piç değiliz abiley bizi de aranıza alın diye diye bekledik aralarına bizi de kabul edecekleri günü:)) bir anlamda motive olmamıza yardımcı oluyordu bu bekleyiş ancak sanırım şevkimiz kırıldı. özellikle futbloglardaki yazıları büyük bir keyifle okuyoruz, oradaki hiçbir "faal" bloga laf edemeyiz. kaliteleri ortada çoğunun. birçoğu biz yokken zaten vardı. ancak fark ettik ki bir sürü de ölü blog var o platformlarda. bizim gibi şevkle sözlerini duyurmaya niyetli bloglar için bu ölü bloglar ortadan kaldırılıp yol açılmalıdır. yanlış mı düşünüyoruz?? bu yazıları ezik ,kabul görmeyen bir blogun yazarı olarak değil de şevki kırılmış bir blog yazarının sözleri olarak algılamanızı rica ederim. bize benzer onlarca blog var farkındayız. neyse oralarda olsak da olmasak da bu işin keyfi, düşüncelerimizi bu büyük bir deryaya dökmek zaten. bu uçsuz bucaksız denizde bir plankton gibiyiz zaten yazılarımız hangi balinanın ağzına girerse o derece mutlu oluruz. ağzını açıp tad almayı bekleyenlere yazmaya devam edeceğiz. yola devam....

4 yorum:

  1. yazılarını içten buluyor ve beğenerek takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. eyvallah M.T !

    bu yazımdaki amaç hem bir serzeniş hem de bir öneriydi. futblogların kayıtlı blog listesinde ölü bloglar var. yani post girme durumu kalmamış bloglar. nedense onlar orada duruyor. ve yeni blogların önü kapanıyor. bu da durağanlık getiriyor sanırım siteye. neyse fazlaca dillendirmemek lazım:)) amma ağladılar be durumu da yaratmak istemem açıkçası:))

    YanıtlaSil
  3. gençlerin önünü açın diyosn yani:) buradan yetkililere sesleniyoruz '' altyapıya önem verin!''

    YanıtlaSil
  4. aynen öyle nedir bu yaa:)) değerli güntekin onay abim bile sallamıyor artık blogunu belli ki jübilesini yapmış artık gençlere el versin de kadroya girelim. kiralık kiralık nereye kadar böyle:))özgürcan özcan gibi olduk:))

    YanıtlaSil