29 Ağustos 2009 Cumartesi

GALATASARAY FAN PAGE









Ne kadar inkar etsek de Facebook artık hayatımızın her yerinde. Neredeyse özel hayatlarımızı bu siteye dayalı yaşıyoruz. Birçok insan arkadaşlarının bütün bir yıl ne yaptığını, nerelere gittiğini, hatta kimlerle arkadaş olduğunu ya da küstüğünü bile bu siteden takip edebiliyor biliyorsunuz.

İlk günden bu yana çok şey de değişti Facebook'ta. Masum grupların sonraları yerini büyük fan pageler almaya başladı. Milyonlarca üyesi olan fan pageler peydah oldu. Kimileri cidden güzel işler çıkardı,kimileriyse silindi gitti.

Futbol adına yapılmış fan pagelerin de yeri yadsınamaz tabii ki facebookta+ Şöyle bir göz attım fan pagelere. Hem ülkemizdeki büyüklerin hem de dünyadaki büyüklerin sayfalarına. Bunlar offical yani resmi sayfalar değil gerçi ancak amatör ruhla hazırlanan bu sayfalar taraftarların etkinliklerini de gözler önüne seriyor. Şunu söylemeliyim ki göz attığım fan pageler arasında en çok üyeye sahip olanı Galatasaray fan pageydi. İçerik olarak da güzel hazırlanmış bir grup olmuş. Arka arkaya güzel yarışmalarla, logolarını ve video gösterimlerini seçmişler. Kulüple ilgili tüm bilgileri buradan bulabiliyorsunuz. Diğer takımlarımızdan Fenerbahçe'nin fan pagesinin de 1 milyondan fazla üyesi var. Dünya devlerine bakacak olursanız Real Madrid'in dahi 600 binlerde dolaşan bir üye sayısı var.

Bu tip sayfalar futbola bir şey kazandırır mı bilinmez ancak şunu söylemeliyiz ki özellikle ülkemizde üye sayısı üzerinden tartışmalar Facebook'ta devam edeceğe benziyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder