26 Eylül 2010 Pazar

FUTBOLU BEĞENEN?


bazen hiçbir şeyden memnun olmayan huysuz köşe yazarları gibi hissediyorum kendimi. oldukça iyimserimdir oysa. her şeye rağmen hissettiğimi yazacağım. galatasaray 3-1 gibi farklı bir skorla kazanmış olmasına rağmen bu gece iyi bir futbol izletemedi. ama şunu söyleyebilirim ki alışma devresinde olduğumuzu var sayarsak oynanan bu futbol "idare eder" seviyesindeydi.

tribünlerin şifresini çözdüm artık. maç 1-2 farkla geçerken desibel yükseliyor. geride olan bir takımaysa destek çıkan taraftar profilinin oluşması zaman alacak sanırım. merhum tribün lideri alparslan dikmen'in unutmayarak her defasında kendisine yapılan bu jest ise takdire şayandı. tribünlerimizle bu anlamda gurur duyduğumu söyleyebilirim.

baros, gecenin adamıydı kuşkusuz. geldiği günden bu yana bu lig için "fazla" bir futbolcu olduğunu ispat ediyor çek futbolcu. attığı 3. golü ancak premier lig'de izleyebilirdiniz kanısındayım. her şeyiyle harika bir vuruştu.

sağ bek sahibini buldu mu sizce? sabri'nin sağ açıkta taze kuvvet olarak kullanılabilecek olması bile beni umutlandırıyor. sabri'nin hızını bekte heba etmesi yıllardır içime sinmiyordu. bu serkan kurtuluş aynı performansını sürdürürse sağ bekin vazgeçilmezi olacaktır. diğer bek insua'ysa her geçen gün takıma alışacak. hani taş gibi deyimi vardır ya. bu sene bu sözü insua için söyleyeceğiz bol bol.

lorik cana hakkında kafamdaki soru işaretlerinin sayısı artıyor. maçı izleyenler dikkat etmiştir. 3 tane 2 metreye öyle kötü paslar attı ki, amatör maçlarda yapılmayacak türdendi. umarım ülkeye hızlıca alışır ve performansını sahaya yansıtır.

kenarda bu kadar pahalı bir elano'yu görmek canımı sıkıyor. bu adam takımda kendisine bunca eksik varken yer bulamıyorsa acıyorum verilen o paralara. gerçi bildiğimiz kadarıyla fırsatını bulduğu ilk vakitte gitmeyi kafasına koymuş brezilyalı. bu dakikadan sonra kendisinden verim almak çok zor.

galatasaray bu gece büyüklerin baş belası İBB'yi rahatça geçti. kalesinde pozisyonlar verdi ancak 4'te 4 yapan galatasaray için gelecek maçlar adına bu maçın kazanılması çok önemliydi.

son sözüm misimoviç'e olacak. henüz takıma uyum aşamasında. şu aralar muhteşem işler beklemiyorum kendisinden ancak ilerleyen haftalarda, o yumuşacık bileklerden asistler ve goller görmeli diyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder