4 Ocak 2010 Pazartesi

Onsuz Olmuyor


Ne kadar oynanan futbol Avrupa'nın birçok ligine göre vasatı aşamasa da özleniyor şu lig. Anamızın ligi olsun bizim olsun:D Bitsin şu devre arası hemen!!

7 yorum:

  1. Bence çoğu lige göre daha kaliteli.İspanya İngiltere İtalya Almanya Türkiye derim ben.

    YanıtlaSil
  2. Zaten bildiğim kadarıyla istatistikler de öyle diyor yani senin gönderdiğin sıralamayı söylüyor aşağı yukarı. Araya Fransa ligini sokmak lazım bir de. Ancak ne bileyim, ben bizim ligimizde bu sözünü ettiğimiz liglerde atılanlara benzer goller, varyasyonlar, tempo vb. göremiyorum. Sadece münferit örnekler oluyor. Bir derbide, ya da iki üst düzey takımın maçında falan oluyor saydıklarım. O da zaman zaman.

    YanıtlaSil
  3. Fransa liginde bizim üç büyükler lyondan ve bordodan sonra gelir.Bir kaç iyi takım dışında adam gibi takım yok. Marsilya lille filen hep sezonluk takım bunlar.

    YanıtlaSil
  4. Yaa bazen bizim 3 büyükleri de çok büyütüyoruz gibime geliyor. Tamam taraftar potansiyelleri Avrupa'nın birçok takımında yok ancak öyle büyüttüğümüz kadar da iyi olduklarına inanmıyorum. Geçen gün Reading-Liverpool maçını izliyorumdum. Elin ikinci lig takımı 125 yıllık bir camiaymış. Bizim 3 büyükler Avrupa'nın kalbürüstü liglerinde bence Deportivo La Coruna, Sevilla, Portsmouth, West Ham seviyesinde olurlardı.

    YanıtlaSil
  5. Türkiye ligi o saydıklarınızdan hiçbirine giremez bence. Hepsinin dışında kalır. Ama şimdi konu başlığımız futbolsuzluk olduğundan, burada uzun uzun da tartışmaya gerek yok bence.
    Konuya aynen katılıyorum. Vallaha sıkıldım futbolsuzluktan, maç izleyememeden yahu! Biran önce başlaması dileğiyle, selamlar.

    YanıtlaSil
  6. Haklısın SirEvo:D Maçlar başlasın da bir an evvel, keyifle izleyelim. Bu arada Bora-Man ve SirEvo'ya yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Blogumu şereflendirdiniz'

    YanıtlaSil
  7. Rica ederiz efendim. :)

    YanıtlaSil