28 Mart 2010 Pazar

VOLKAN DEMİR"POPO"



volkan efendi fb-gs arasındaki gerginlik azalacaksa da azalmasın diye elinden geleni yapıyor. bir profesyonel futbolcunun yapmaması gereken şeyi yaptı yine maçta. allah aşkına orada topu poposuyla istop etmesi, taraftarla dalga geçmesi milli takım kalecisine yakışıyor mu.

ne gerek var ki böyle hareketlere, kime sempatik oluyorsunuz. taraftar dediğin zaten kaypaktır. iki maçta öyle goller yersin ki tekme tokat dalarlar sana haberin olmaz. bak rüştü ağabeyine de ders al.

souness zamanında saçma bayrak hareketiyle bu gerginliğe ne katmışsa fb kalecisi volkan da onu katmıştır. yazıklar olsun!

7 yorum:

  1. vollkan demirelllllll zorunuzamı gitttiiiii.....

    YanıtlaSil
  2. Stadımıza bayrak diken terbiyesizlere bu hareket az bile......

    YanıtlaSil
  3. dikkat ettiysen kendimize de batırmışız çuvaldızı. ama kalkıp sen olaya kan davası gözüyle bakarsan bu işin sonu iyi olmaz. anlayacağınız başkalırını yerin dibine sokarken kendi yaptıklarınızı da eleştirebiliyor olmalısınız. sounnes da volkan da lugano da arda da gerginliğe neden olmuştur ve yaptıkları kesinlikle tasvip edilemez. kabul edin!

    YanıtlaSil
  4. Son derece güzel bir hareketti :)

    YanıtlaSil
  5. Herkes hak ettiğini görür.

    YanıtlaSil
  6. Bu saçma zihniyetle iyi yerdeyiz bile cidden:D Senin gibi taraftarlar şu tribünleri dolduracağına, keban barajının tirbünlerini doldursa da ülke elektrik ihtiyacını karşılasa. bari işe yarardınız.

    YanıtlaSil