31 Mart 2010 Çarşamba

KURTARIN BİZİ BU DANDİK STADLARDAN


bugünlerde 2016 avrupa futbol şampiyonası adaylığımız gündemde. TFF yetkilileri hararetli bir biçimde lobi faaliyetlerini sürdürüyorlar.

bu şampiyonaya ev sahipliği meselesi uzunca müddet tartışıldı. şampiyonaya vize çıkarsa bir sürü yeni stadımız olacak. tabii beni en çok ilgilendiren de bu. tabii izmir'deki stadyumdan bahsediyorum.

izmir gibi bir şehirde adamakıllı bir stadyum yok. atatürk stadyumunda maç izleyenler ne demek istediğimi anlayacaklardır. alsancak stadyumunu stadyumdan bile saymıyorum. galatasaray'ın metin oktay tesisleri bile daha iyi bir ev sahibi olabilir süper lig maçlarına. bu utançtan bizi umarım kurtarır federasyon. gerçi hayalim federasyonun yaptığı tek bir stad değil benim. bursa'ya -eğer yapılırsa ki yapılacak gibi duruyor-kazandıralacak timsah şeklindeki stadyum çok büyük bir hava katacak. izmir'de karşıyaka'nın neden kendine has bir arenası olmasın? ya da göztepe'nin? bunlar şimdilik bir hayal gibi görünüyor ama izmir'in futbol anlamında yükselişinin de en önemli duraklarından biri bu stad meselesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder