27 Mart 2010 Cumartesi

FENER'İNKİ CAN DA BURSA'NIN CANI CAN DEĞİL Mİ?


Bursa cuma günü yenildi. Pazartesi günü büyük efor sarfetmişlerdi Denizlispor karşısında. Cuma akşamı karşılarında taş gibi bir İBB bulduklarından zorlandılar. 25 bin taraftar da Bursa'yı galibiyete taşıyamadı. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Şimdi Fenerbahçe yönetimine soruyorum.

Galatasaray maçında adalet isteyerek saha kapama cezası ile ilgili açıklamalarda bulunan FB yönetimi Bursa pazartesi cuma maç yaparken nerededir? Madem adalet arzuluyorsunuz neredesiniz? Neden Bursa'nın böyle bir fikstürde maç oynamasına ses çıkarmıyorsunuz. Sanırım sizin adalet anlayışınız nalıncı keseri gibi bir şey. Hep kendinize yontuyorsunuz beyler. Adaletse her yerde adalet bekliyoruz. Bu adil düzenin ligimizde tescil edilebilmesi için sürekli tutarlı açıklamalar yapılmalıdır. 2 gün öncesinde tribünlerdeki olayları öne sürerek adalet bekliyorsanız iki gün sonra başka bir kulübün yaşadığı bir haksızlığa da ses çıkaracaksınız ki herkes sizin hakkaniyet ölçüsünde davranış beklediğinize inansın.

2 yorum:

  1. He oldu, bundan sonra 1. ligdeki tüm takımların haklarını savunuruz.

    Adamlar çıktılar ve kendi tepkilerini dile getirdiler.Levent Kızıl'ları ile federasyonun ta içine kadar da tepkilerini gösterebilirler.Fenerbahçe'ye bu konuda bok yemek düşer.

    YanıtlaSil
  2. Madem adalet istiyoruz diye ayaklanıyorsunuz, her türlü adaletsizlikte tepkinizi koyacaksınız. Bugün Bursa'ya yapılan yarın Fener'e yapılırsa o zaman ağzınızı açmayacaksınız.

    Kadıköy'de Galatasaraylı futbolculara yapılanları kınamazsanız, Sami Yen'de yediğiniz ayran şişelerine laf edemezsiniz. Aynı şey Galatasaray için de geçerlidir.

    Yazımı yazmamdaki amacım "adalet sevdalısı" Aziz Başkan'ın diğer takımlara yapılan haksızlıklarda ağzını dahi açmamasıdır. Galatasaray ile ilgili bir karar oldu mu da ağzını kapatabilene aşk olsun!

    YanıtlaSil