20 Şubat 2010 Cumartesi

GÖZTEPE-Ş.URFASPOR


Göztepe bir iç saha maçına daha dezavantajla başlıyor. İlk iç saha maçı çimlerin yerine havuzda oynatılınca, sahada deli danalar gibi topu hareket ettirmeye çabalayan oyuncular kaleye doğal olarak gidememiş ve beraberlikle sahadan ayrılmışlardı. O sahadan gol üretmesini beklemek sevgili hakemimizin güzel hayaliydi anlaşılan. Nasıl olmuştu da o maçı oynatmıştı hala düşünüyorum.

Bugün de geçen haftaki Türk TELEKOM maçının olayları iç sahayı etkiledi. Bugünkü maçı Göz-göz seyircisi olmadan oynayacak.

Ülkemizin en ateşli taraftar gruplarından ikisine sahip iki takımı Göztepe ve Karşıyaka bu durumda olmamalıydı diye düşünüyorum. İstanbul BŞB gibi bir takımın yerinde kesinlikle bu iki takımdan biri olmalıydı. Ya da Ankaraspor'un yerinde. Bizim futbolumuzun çirkinleşmesine neden olan şeylerden birisi de bu taraftar desteğine sahip olmayan değişik şekillerde finanse edilen yapay kulüplerdir. Dünyanın en iyi futbolunu da oynasa İstanbul BŞB kendi sahası kavramı olmayan bir takımdır. Bu da kaliteyi öldürmektedir.

Umarım iki büyük kulübümüz KSK ve Gözgöz İzmir'imizi Süper Lig'te temsil ederler. İkisinin de Süper Lig'te olduğunu düşünmek bile bana büyük bir heyecan veriyor. Düşünsenize bir derbiyi. O karnavalı. İkinci FB-GS olayı!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder