4 Şubat 2010 Perşembe

GALATASARAY'IN DERTLERİ


Galatasaray’ın dertlerini aslına bakarsanız birkaç kategoride toplamak mümkün.
1.Yetersiz kaleciler: Öncelikle Mondragon’un ardından dikiş tutturulamayan kale meselesi. Gelenlerin hiçbiri beklenen güveni veremediler.
2.Devşirme bekler: Cihan ile başlayan, “Her mevkiide oynar” yalanı; Sabri ile devam etti. Sabri birkaç maç diye başladığı sağ bekten kurtulamadı. O bölgenin gerçek adamlarının çok uzun yıllardan beri transferlerde tercih edilmemesi ilginç değil mi?
3.Sağlık Ekibi: Birkaç yıldır her devre arasında bakalım bu yıl kaç sakat olacak diyerek başlanıyor. Milli takımı da pençesine alan bir durum oldu bu. Sanırım artık bu durumu şanssızlıkla açıklayamayız
4.SCsizlik(Striker Center): Hakan Şükür’den bu yana golcü meziyetlerini gördüğümüz iki adam oldu. Baros, Nonda. Biri sakat, biri de anlamsız bir biçimde gönderildiğinden ileri ucu iflas etmiş bir takımla yüzleştik.

Sezon başına ne büyük hayallerle, gol rekorunu kırar bu takım sözleri ile başlamıştık. Ancak “Hayaller hayatın yaramaz çocukları gibidir, bir elma şekeri için sizi kandırır giderler” diye boşuna söylememişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder