4 Aralık 2015 Cuma

GALATASARAY'DA ŞAKA GİBİ İŞLER

 Galatasaray'da şaka gibi uygulamalar devam edeceğe benziyor. Dün, Hamzaoğlu'nun gidişi, Sneijder'in açıklamalarının medyaya yansıması, Semih'in arkadaşı hakkında atıp tutmaları diyorduk ya  bugün de altyapıda yetiştirip A takıma konan gel deyince gelen, git deyince giden futbolculuk kalitesi tartışılsa da bunca yıl kulübün çocuğu olmuş bir zât ile yapılan anlaşma bozulmuş, "senenin sonunda seni postalıyoruz hacı" maddesi sözleşmeye eklenmiş.
 
Keşke Sabri, bu değişim teklifini reddetseydi yönetim bundan yakınıp "bakın derdi imanı para" mesajını salsaydı ortama. Bari sosyal haklarını korumuş olurdu çocuk. Ama Sabri eskiden olduğu gibi peki diyerek bu talebi de kabul etti ve bir vefasızlığı yeniden ortaya koymuş oldu.
 
Bakın kulüp hem suçlu hem güçlü haliyle hangi açıklamayı yapmış: ''Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.
 
Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.
 
Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.''
 
Neymiş bu sözleşmeyi kabul ederek Galatasaraylılık duruşu sergilemiş. Yazık be! Resmen senenin sonunda gönderme işini garantiye aldık deseniz daha az öfkelenirdim. Kulüp değerlerini yerin dibine sokmak için daha hangi işleri yapacaksınız acaba, merakla bekliyorum ? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder