10 Ağustos 2011 Çarşamba

TARAFTAR TERBİYESİZLİK ETMİŞTİR


evet, özellikle fenerbahçeliydim dedikten sonra sürü psikolojisiyle "vay şerefsiz" demişliğim olsa da bugün yuhalanan şahıs üzerinde milli formayı taşıyan kişiydi.

buradaki amacım hamasi cümleler kurarak vatan millet sakarya anlayışını dile getirmek değil. keza avrupa maçlarında dahi fenerbahçe'nin yenilmesini arzu eden ve yenilgisinden mutlu olan biriyim ancak emre belözoğlu'na koyulacak tepki-ki haklılığı da tartışılır- bir milli maçta olmamalıydı.

milli maçlardaki bu gerizekalıca tavır sadece türk telekom arena'da yaşanmıyor tabii. maçların belli bölümlerinde inönü'de beşiktaş lehine, diğerleri aleyhine şükrü saracoğlun'da yine aynı şekilde tezahüratlar gerçekleşiyor ve biz hala "arda kaptan bizi sattın, gittin" edebiyatı yapabilmeyi kendimize hak sayıyoruz.

hiçbir alanda eğitim sürecimizi tamamlayamamış olmamız bugün bir milli futbolcuyu bir kulüp meselesi yüzünden yuhalatmaya vesile oldu. geçen günkü yazdımda sen karınca ezmez misin ki diye bir başlık atmıştım, ne kadar haklı olduğumu tekrar anlıyorum

2 yorum:

  1. çok haklısın , bu bizim milletin psikolojisi değil ama insan psikolojisi , biri başlıyor yuhalamaya sürü de onu izliyor.

    YanıtlaSil
  2. düşüncelerime katılmana sevindim.

    pek düşündüğümüz gibi düşünmediler. emre'den nefret ediyor olsam da yeri orası değildi o protestonun. her zaman bir şeyleri eksik ya da yanlış zamanda yapıyoruz

    YanıtlaSil