23 Aralık 2010 Perşembe

Euroleague Gruplarda Son Hafta

757 : Cibona (12.5h) - Lietuvos Rytas : Maç Sonu +12.5 : 7/10

Yılların Cibona Zagreb'i bu sezon mali sıkıntılar yüzünden tecrübesiz isimlerle birşeyler yapmaya çalıştı fakat bu son maça girerken Euroleague hanelerinde tek bir galibiyet bile yok.. Hırvat ekip bu maçı kazanarak, taraftarları önünde mutlu bir şekilde noktalamak isterler..

Rytas geçen hafta Barcelona önünde kazanınca bu haftaya daha umutlu girdiler.. Onların da bu maçı kazanması lazım son 16 arasına katılmak için.. Aynı zamanda da Fenerbahçe Ülker'in Cholet'i yenmesi gerekiyor, ki biz de zaten bunun olmasını bekleyeceğiz bu gece.. 0-4 başladıkları sezonda ilk galibiyetlerini de evlerinde Cibona Zagreb'e karşı almışlardı..

İki ekibin de çeşitli nedenlerle motive olabileceği bir müsabaka ve kafa kafaya gitmesi de muhtemel gözüküyor.. Bojan Bogdanovic önderliğinde son saniyeye kadar mücadele etmlerini bekliyorum.. Piyasaya göre İddaa'nın açtığı 12.5 handikap bana maden gibi geldi..


755 : Barcelona - Siena (8.5h) : Maç Sonu -8.5 : 8/10

Bu bahisi kendim de değerlendirdim bürodan single alarak.. Bazı nedenler var tabii ki bunun için.. İlk ve belki de en önemli neden, son maçlarda sıkça kullandığım motivasyon..

Siena için grup birinciliği garanti ve bu maça takımın önemli oyuncularından Kaukenas olmadan geliyorlar.. Shaun Stonerook bizim maçta en beğendiğim oyuncularıydı.. Sanırım aynı zamanda kaptanlığını da yapıyor takımın.. İç-dış dengesi müthiş bir takım ve dıştan şut atabilen uzunları mevcut.. Ksistof Lavrinovic da bu konuda rakibe sıkıntı yaratabilen bir isim.. McCalebb ise tutulması en zor oyuncu hâliyle..

Barcelona cephesinde ise Navarro'nun sakatlığı geçmiş sanırım ki son lig maçında kenardan oyuna girip takıma katkı yapmış.. İlk maçı 76-67 kaybettikleri için bu maçta en az 10 sayı fark atmak isteyeceklerini düşünüyorum.. Ricky Rubio da normal sezonun son maçında kendini göstermek isteyecektir taraftarları önünde.. Rakibi 65-70 sayı civarlarında tutabilirlerse, onların ilk maçta yaptığı gibi, motivasyon problemi yaşamasını beklediğim Siena'ya 75-80 civarı sayı atabilirler.. 8.5 kritik bir sınır ama ilk maçtaki 9 farka nedense güveniyorum.. İntikam maçı olarak görebilirler..


Kalan maçlarda da piyasaya göre değerli olan ve benim de hoşuma giden, piyasaya göre değerli olmasa da sizlere tavsiye edebileceğim İddaa tercihleri de şu şekilde..

756 : Caja Laboral - Partizan (5.5h) : İlk Yarı Sonucu -5.5 : 5/10

759 : Olympiakos - Virtus Roma (TS : 156.5) : Üstü 156.5 : 6/10

761 : Fenerbahçe - Cholet (5.5h) : İlk Yarı Sonucu -5.5 : 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder