15 Kasım 2009 Pazar

HADİ BUYUR!


Şu haftaya kadar pek bir meziyetini göremedik kendilerinin ;ancak dostluk maçında Katar'da İngiltere ceza sahasına öyle bir pas çıkarmış ki Elano bizlere biraz "sabır" dedirtmiş. Ligin ilk maçlarından birinde hatırladığım kadarıyla Kayserispor maçında ceza sahasının dışından öyle vurmuştu ki Brezilyalı herkes "Tamamdır, Ronaldinho'muzu bulduk" demişti.

Oysa kazın ayağı hiç de öyle değil. Bu Brezilyalıların en iyisi şu güne kadar Alex oldu sanırım. Elano diğer Brezilyalılar gibi durmuyor, disiplinsiz hareketleri yok kaytarmıyor ; ancak beklenileni de bir türlü veremiyor. Birçoğumuz Shaktar'daki ve Man City'deki Elano'nun hareketlerini bekliyoruz sahada.

Şu bir gerçek ki bir futbolcunun yepyeni bir kültüre alışması zaman alıyor. Latin kökenli futbolcular çok duygusal oluyorlar. Sabredersek muradımıza ereceğimizi düşünüyorum.

2 yorum:

  1. Blog güzel ama mottosu için küçük bir düzeltme yapayım. Salazar'ın söylediği bu laf Fado, Fiesta, Futbol değil Fado, Fatima ( din demek ), futboldur. Bilginize.

    YanıtlaSil
  2. Blog ile igili düşünceniz için teşekkürler. İsanyol diktatöre bu ülkeyi nasıl yönettiniz diye sorduklarında verdiği cevap olarak biliyorum: Fado, Fiesta , Futbol'u. İlginize teşekkürler, oraya din deseymişim de pek şık durmazmış. Yine de sağ olun!

    YanıtlaSil