3 Eylül 2009 Perşembe

SUÇ LİNCOLN'ÜN MÜ?


Galatasaray'a geldiğinde sevinmeyenlerdendim. Shalke'de oynarken vaaay iyi topçuymuş dediğimi hatırlıyorum ancak sonrasında kulüple ilişkilerini araştırdığımda çakalın önde gideni olduğunu görmüştüm. Zaten çakallığı olmasaymış Dünya devlerinde oynayabilecek yeteneğe sahip bir futbolcuymuş. Futbolcunun çakalından sakınmak gerekiyor, çok yetenekli oluyorlar haliyle ancak devamlılıkları olmuyor. Takım içerisinde huzursuzluk yaratıyorlar.Lincoln geldiğinde ilah gibi karşılandı. Adam sonrasında sandı ki burası Katar! Yatacak alacak parasını. Ama suç kendisinde değil tabii. Bir futbolcu kendisinde bu hareketleri yapacak cüreti bulabiliyorsa bu yöneticilerinin hatasıdır. Biz taraftarların hatasıdır. Kaç maçın ertesinde ya da maç oynanırken Lincollnn Lincollnn!! diye bağırmalarına anlam verememiştim taraftarın. Oysa ki o maçların kahramanları başka başkaydı.

Eee şimdi başka bir kulübe gitmek istiyormuş haliyle. E.Frankfurt talipmiş beyimize. 1 milyon 250 bin avro vermişler yıllık. Demiş ki yoook, 2 milyon 500 istiyorum, Ey Galatasaray yönetimi kalan kısmı cebinizden karşılayın. Bizimkiler nanik yapmışlar ama bir sürü dert olacak tabii şimdi. Yok FİFA yok CAS derken transfer taksitlerindeki meşhur imajımıza güzellikler eklenecek. Suç Lincoln'ün mü, Ribery'nin mi, Emre Belözğlu'nun mu sizce? İnsanlara hak ettikleri değeri biçmeli, bu futbol kulüpleri için de geçerlidir!

2 yorum:

  1. Tribünlerin bu kadar sahip çıkmasına bir türlü anlam veremediğim bir isimdi. Maç sırasında ayakta kaldığı anlar nadirdir. Genelde çimlerin üzerine uzanırdı her pozisyon sonunda. Hatta hatırlayanlar hatırlar belki, deplasmandaki Hambuerg maçında top O'nun düşmesiyle Ayhan'ın önünde kalmıştı ve Ayhan'a asist olmuştu. Şimdi düşünüyorum da Felipe mi Lincoln mü? İkisini de Kewell'ın yarısına değişmem.

    YanıtlaSil
  2. Bu Brezilyalılarda bir artistlik var zaten. Adamların en iyileri bile bizde vasatı aşamıyor çoğu zaman. Kleberson gibi adam geldi Beşiktaş'ta oynamadı keza Ricardinho da öyle. Benim görebildiğim iylerTaffarel ve Alex oldu. Alex de yüzde yüzünü vermeden bu kadar iyi düşünün artık gerisini

    YanıtlaSil