13 Şubat 2011 Pazar

BUNDAN CACIK OLMAZ


bazı futbolcuların futbol oynamasından irite olmuşumdur. zamanında bülent uygun'dan hoşlanmazdım. teknik adam oldu haklı olduğumu anladım. c.ronaldo'yu da sevmiyorum mesela. tabii ki tavırlarından dolayı. mourinho deseniz nefret ediyorum. falan filan. son dönemde ise trabzonsporlu engin baytar'ın çirkeflikleri beni rahatsız ediyor ve kendisinden hoşlanmıyorum.

daha önce bu kadar tiksindiğim bir futbolcu olmadı belirteyim. bu çocuğun şımarıklıkları 17 yaşında fener maçında bomboş pozisyonda vermediği pasla başlamamıştır eminim. öncesi de vardır ama o maç sonrası "ben kral yapmam, kral olurum" demecini hiç de çocukluğuna vermemiştim. maya neyse hamur da o oluyor. bugün de iş başındaydı wonderkid. bursalı bir meslektaşına çaktı dirseği. terbiyesiz bir adam işte. 20 yaşında terbiyesiz bir adam.

yıllar evvel u17 avrupa şampiyonasında yaptığıyla taçlandıralım yazıyı.

4 yorum:

  1. Hocam Eskişehir'deyim biliyorsun.İnan benim kadar zor olamaz durumun.Şans mı şanssızlık mı diyelim bilemem ama Batuhan'la karşılaştığım kadar hiçbir futbolcuyla karşılaşmadım.Sergen'de burdaydı,Ümit Karan'da hala burada.Ama bir gün bile bu adamlarla karşılaşmamışken "Allahım Batuhan niye?" diye serzenişlerim bile oldu.Adamın mayası bozuk inan bana.Geçtim topçuluğunu,duruşu hatta yürüyüşü bile anlatıyor ne olduğunu.

    YanıtlaSil
  2. Cidden her hareketiyle arıza olduğunu belli ediyor. Akıllanır diye düşünüyorduk ama nerde? Allah korusun ileride Galatasaray'a gelse takımdan soğurum o kadar...

    YanıtlaSil
  3. Şu penaltıda yaptığı hareket yemin ederim dayaklık!

    YanıtlaSil
  4. aynı fikirdeyim hakan direkt dayaklık!!!

    YanıtlaSil