19 Mayıs 2010 Çarşamba

SEVİLMİYORSUN!


basın toplantısını baştan sona izledim. bütün önyargılarımı bir yana koyarak izlemeyi arzu ettim ve daha önce hiç bilmiyormuşum gibi izledim aziz başkanın anlattıklarını.

bir defa konuşmaya öyle bir başladı ki sanırsınız açıklamayı kasap rüstem efendi yapıyor. "benim hakkım yok mu değt yanmaya kağdeşim" tarzında bir açıklamayla başladı. sonrasındaysa malumunuz "bok atıodunuz kaç zamandır, ne oldu bursa şampiyon oldu temiz mi oldu lig" tarzında açıklamalarla sürdürdü açıklamalarını.

2006'da da benzer açıklamalar yapmıştı. denizliye salladı galatasaray'a salladı. yani olmadı kazanamadık tarzında bitirse konuşmalarını kıyamet kopacak sanki. şimdi şöyle bir durum var geçen yıl beşiktaş şampiyon oldu, öyle aman aman bir şeyler olmadı. herkes saygı duydu falan filan. ondan önce galatasaray'ın şampiyonlukları... yani fenerbahçe'nin başkanlarından kaynaklı bir sevilmeme durumu var ne yazık ki. başkanlarının tarzından kaynaklı. ali şen'den bu yana bu böyle. keza fener bu ülkenin en çok taraftarına sahip kulübüydü. bu kadar antipatik gelişini kıskanmayla falan açıklarsak çok düşürürüz seviyeyi. kıskanılamayacak olma sebepleri üzerinde 3 saat yazmak gerekir sonra.

neyse başkan rüştü'ye de sallayınca dedim ki ben bu adamı hiç bilmiyorum ilk defa görüyorum ne düşünürdüm acaba? kesinlikle nüfuzlu bir adam olduğunu düşünürdüm. rüştünün telefon konuşmalarını nereden biliyorsun agam? onu bilen başka işleri hayli hayli yapmaz mı? sahasının anonsçusunu da dövmez mi?

neyse belki çoğu bu durumdan gurur duyuyor ancak sevilmiyor olmak pek hoş bir durum değil bana kalırsa. antipatik takım olmasını istemezdim kendi tuttuğum takımın!

2 yorum:

  1. Neymiş Rüştü aramış da "yenin" demiş! Yahu senin takımın oynadıkça bastırdıkça kıçlarını yırtsalar yenemezler ki ya da berabere kalamazlar! Hadi "Rüştü rüşvet teklif etmiştir, ne bileyim rakip kulüpten teşvik primi gitmiştir" vs. dese anlarım.

    Bence kendisi de inanmıyor sözlerinin mantıklı olduğuna ama işte burası Türkiye. Çamur at izi kalsın politikası her zaman tutar; kimse de düşünmez zaten "ulan bu laf mantıklı mı?" diye...Basın da atlar zaten rating uğruna; gündem de değişmiş olur!

    YanıtlaSil
  2. doğru söze ne denir!! haklısın diyorum

    YanıtlaSil