7 Mayıs 2010 Cuma

KİMSE BİLMEZKEN CM BİLİYORDU # 1



efsane oyun cm'nin zamanında yıldız olacak bir çok futbolcu hakkındaki kehaneti doğru çıkmıştır. tabii birçok yıldız adayının da adı bile duyulmamıştır o da ayrı. bu dünyaca ünlü oyunun yapımcıları eidos ile sea games ayrılınca oyunun da tadı kaçtı. yeni versiyonlarını hiç oynamadığımdan günümüz kehanetlerini bilmiyorum ancak bildiğim gerçekleşen ve gerçekleşmeyen kehanetlerinden bazıları şunlardır:



Tuncay Şanlı- Sakaryaspor'dayken bir yıldızdı, kimse bilmezdi CM'ciler bilirdi ve hep takımıma alarak iyi işlere imza atardım.
Hasan Kabze- Bucaspor'un altyapısındaydı. Flair'i(gelecek vadediş) 18'di. Gerçekten iyi yerlere geldi.
Saviola- River'dan transfer ederdik hep. Büyük bir futbolcu olacağı düşünülüyordu keza Barça'ya transfer oldu, sonrasında bitti ancak parlayanlar arasında aldı yerini.
Kim Kalström- Lyon'a gelmezden CM'nin patlamayan bombalarından derdim ancak patladı.
Sasa İlic- CM'nin yıldız adaylarındandı büyük bir gelişme göstermedi.
Marek jankulovski-Banik Ostrava'da yıldız adayı olarak beklerdi. Dedikleri gibi oldu.
Maxim Tsigalko- CM'nin hayal kırıklıklarındandır kendisi. Oyunda muhteşemdi. Görenler gerçekten muhteşem olduğunu söylüyor ancak büyük bir patlama asla yapamadı.
Miroslaw Szymkoviak- Wisla Krakow bir futbolcu cenneti gibiydi o muhteşem futbolculardan biriydi Szymkoviak. Ancak Trabzonspor'a geldiğinde CM bombalarından biri olduğunu anlamıştım.
Wael Reyad-Al-Ahly takmıının 18 yaşındaki bu yıldızı zamanında CM tarafından yıldız adayı olarak belirlenmişti ancak patlayamayan bomba olarak kaldı bu mısırlı da

***Sergey Nikiforenko- bunun için sizi şu siteye yönlendiriyorum:D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder