3 Mayıs 2010 Pazartesi

LAZİO SEVGİSİ Mİ ROMA NEFRETİ Mİ?


geçen gün lazio kararını verecek demiştim. ya kendi kümede kalma davalarına bakacaklardı ya da ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını engelleyeceklerdi. dünkü maçta inanılmaz şeyler oldu. doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını da beklemiyordum roma'nın bu faşist çocuklarından. eyvallah ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını istemiyorlardı ancak bir maçta rakip takımın gollerinde şampiyon olmuşçasına bağıracaklarını, futbolcularını her ataklarında ıslıklayacaklarını düşünmezdim. helal olsun ss lazio taraftarına beni şok etmeyi yine başardılar. buradan şunu anladım ki lazio tribünleri lazio sevgisi ile değil, as roma nefretiyle dolu durumda. bu da ne yalan söyleyeyim bir eziklik belirtisi.

şimdi şey diyeceksiniz sen galatasaray-bursa maçında bursanın kazanmasını arzulamamış mıydın. eyvallah böyle bir şeyi istiyordum ancak bunu tribünde bursayı destekleyerek yapmanın çok rezil bir şey olduğunu da biliyordum keza galatasaray taraftarı da böyle bir saçmalık yapmamış ve ne olursa olsun takımlarını desteklemişlerdir. lazio taraftarının yaptığı futbolun özüyle hiç uyuşmuyor bence. sebep ne olursa olsun bir taraftar grubu karşı tarafın gollerinde ayağa kalkıp gol atmışçasına sevinebiliyorsa o güruhun sevgisinden şüphe ederim ben!!!

2 yorum:

  1. Cok daha samimi degil mi? Rakibin kazanmasini isteyip kendini takimina sirf ic rahatlatmak icin tezaruhat yerine gonlunun istedigi takimin kazanmasini alkislamak?

    Lazio'nun yaptiginin eziklik olduguna katiliyorum ama eziklik dusuncede degil midir?

    Galatasaray beklenildigi gibi galibiyete oynamistir. Ben bir an bile suphe etmemistim sahadakilerden. Kendimi onlarin yerine koydugumda oyle bir utanc bana cok rahatsizlik verirdi diye dusunuyorum. Ayni sekilde taraftar olarak da kendi takimimin yenilmesi istegine sahip olmak da rahatsiz eder...

    Saygilar...

    YanıtlaSil
  2. ntvspot'da da bu meseleyi konuştular akşamüzeri. murat kosova ve ersin düzen de dediklerime benzer şeyler söyledi. bir başka takımın başarı elde etmemesi için taraftarın içten içe takımının kaybetmesini istemesi durumu doğal bir durum. ki ben sırf kazanmasını istemeyeyim diye fenerbahçe'ye iddaa basmam mesela, bu kadar da duygu adamıyım ancak bursa maçında galatasaray'ın kaybetmesini istedim gönülden. bu şu demek değil tabii aaa tüh bacağımın arasından geçti görüyor musun gol oldu tripleri değil. çıksınlar bursa hak ediyorsa kazansın meselesi. keza dilediğim gibi oldu galatasaraylı futbolcular mücadelelerini hakkıyla verdiler yenilmediler. yakışanı yaptılar. fener şampiyon olursa tabii ki üzüleceğim ancak bursa maçındaki tavırları mutsuz da etmedi beni.

    yani bana şey garip geldi. inter gibi ezeli rakipleri gol atıyor, adamlar gooooooooooooolllll diye seviniyor. kabzenin iki tane gol attığı maçı hatırlayın. çok da iyi hatırlıyorum beşiktaşlı taraftarlar o gün tribünde süt dökmüş kedi gibi ağızlarını açmadılar neredeyse maç boyunca. fenerdense bizim şampiyon olmamızı yeğliyorlardı çünkü. ancak lazio taraftarı gibi atılan gollerden sonra goooooooooool diye bağırmadılar. sonuçta gol yiyen senin takımın uğruna deplasmanlara gittiğin, senin için çok şey ifade eden bir kavram. lazio taraftarının yaptığı bana midesizlik gibi geldi napiiim.:D kendiminkiyse masumane geldi işte:D

    YanıtlaSil