22 Mart 2012 Perşembe

YARA BANTLARI KAŞLARA DEĞİL GÖZLERE TAKILMALIYDI


dünkü fenerbahçe-samsunspor maçında kadın taraftarlar yine sahnedeydi. kadın ve çocukların erkeklerin cezasından yararlanıp stadyumları doldurması dahi dünyaya fair play, ya da dahiyane fikir örneği olarak sunuldu ya bu ülkede aslında kalkıp da yara bandı protestosunu yazmaya gerek yok aslında.

mesele ile ilgili bir iki kelamım yok değil. sen kalkıp kendi sahanda rakip takımın oyuncularına ve teknik heyetine bozuk para, bayrak sopası vb. her şeyi atacaksın sonra da kalkıp durumu normalleştirerek yani üste çıkarak rakip teknik heyetin durumu provake ettiğini iddia edeceksin. geç bunları anam babam geç. avrupa'nın herhangi bir ülkesinde yaşansaydı gündemin sarsılacağı bir olaydır sahadaki insanlara yabancı madde atma olayı. siz barnebau'da ya da camp nou'da kaç kez yabancı madde atan insanlara şahit oldunuz. pek sınırlı değil mi? hadi attılar diyelim cezalarını en ağırından çekiyorlar emin olabilirsiniz.

hadi kadın taraftarların durumu tiye alarak yara bantlarıyla şov yapmalarını anlıyorum da medyanın bunu tribün şovu ilan edip legal hale getirmesi hatta haklı bir protesto havası yaratması ne olacak? ülkede pek çok şeyden tiksinmek için bir sürü sebep bulabilirsiniz!

2 yorum:

  1. Olmuş diye seçenek koy. Vasatla etkileyici arasında dağlar var:)

    YanıtlaSil
  2. Haklısın mustafa. arada bir boşluk olmuş.

    YanıtlaSil