16 Ocak 2011 Pazar

TÜRK TELEKOM ARENA VE PROTESTO İÇİN ARANMAK

maçı şifresiz bir platformdan izleyemediğimiz için birçoğunuz gibi açılışın merakı içinde patlayanlardanım. bu heyecanı bütün galatasaraylılara yaşatamayanlara yuh olsun öncelikle.

haber kanallarının altyazılarında şok şok diye geçen başbakan protestosunu gördüğümde, bari bu gece yapılmasaymış diye düşünüyordum. ağızların tadını kaçırmanın bir alemi yoktu bana göre ancak PCLionFc'de gördüğüm videodan sonra taraftar az bile yapmış diye düşündüm.


toki başkanı nasıl bir cümle kurmuşsun da halihazırda patlamaya müsait bir kitleyi coşturmuşsun. bir açılış gecesinde galatasaray'ın yerinde olmayan bir yönetimine hatta başkanı merhum bir yönetimine böyle bir sözle 52 bin kişinin karşısına çıkılır mı allah aşkına? neyin peşindeydin ki? başbakanı övmek neyse de bunu yaparken açılışını yaptığın stadyumun kulüp yönetimine sallaman neden? ee dinleyen güruh da mal değil yani, bu saçmalığa, ses yükseltmene içerlendi ve seni alaşağı ediverdi. sonrasında kürsüye kanuni çıksa ne yazar. galeyana gelen tribünler konuşma yaptırmamış kimseye.

şunu demeye getiriyorum böyle mutlu bir gecede bu saçma konuşma olmasaydı taraftar siyasi düşüncesi ne olursa olsun büyük bir tepki vermeyecekti başbakana ve diğerlerine. ancak videoda da göreceğiniz gibi bana kalırsa taraftar fişteklenmiştir.

arena, galatasaray ve diğer mevzularla ilgili sonra yazmayı düşünüyorum


6 yorum:

  1. iyide toki başkanın söyledikleri doğru , bu stadı gs yapamadı olan eren talu ya oldu işini parasını eşini kaybetti , sonuçta devlet yaptı , gs camiyası bunu kabul etmediği için adam vurguluyor bunları yoksa niye konuşsun , sen adam haklı mı ona bak , haklı .

    YanıtlaSil
  2. adam dünyadaki en haklı adam bile olsa bir kulübün yönetimi için öyle bir gecede o cümleleri kurmamalıydı.

    ayrıca bu stadyumu galatasaray yapmayacaktı zaten. galatasaray mecidiyeköy'deki haklarından feragat etti ve böyle bir stadyumu bu haklarının karşılığı saydı. bu anlamda galatasaray kendisine ihsanda bulunulan bir kulüp değildir.

    stadyum işini ranta ve oya çevirme çabası anlamsızdır. bana kalırsa toki genel başkanı yanlış açıklamalarda bulunmuştur.

    YanıtlaSil
  3. Herkes işini yapmalı.TOKİ başkanı cebinden yaptırmıyor bu işi.Cok kıymetli bir araziye istinaden bu stad yapılıyor. Yani kimseye birşeyler hediye edilmiyor.Ayrıca bunlar söylenecekse de bir stadın açılısında söylenmez.Çagırırsın gazetecileri bir röportaj verirsin. yok ben statta söyleyecem dersen de cevabını bulursun.

    YanıtlaSil
  4. adsız kardeş söylediklerine katılıyorum

    YanıtlaSil
  5. Devir teslimlerle ilgili bir sözlesme yok galiba ki bu kadar aciz kalıyor GS yönetimi. Başka bir başkan olsa muhtemelen ya Ali Samiyene geri döner ya da başka bir stadda maçlara çıkar ama o stadda oynatmazdı takımı.Ama görünen o ki pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayı başarmışlar.çok yazık..

    YanıtlaSil
  6. Ali Sami Yen stadının yıkılıp, oraya kuvvetle muhtemel kendisine yakın iş adamlarının emrine karlı bir yapı kazandırma konusunda büyük bir adım atmış olan padişah, bu karlı işin yanı sıra yapılmış olan yeni stada sadaka vermiş edasıyla ve meşhur kibiriyle yaklaşınca,önlerine konan 600 trilyonluk sadakaya rağmen onurlarını korumuş olan ve üstelik bunu hiç de padişahın dediği gibi saygısız ya da hukuksuz değil tam tersine o ağızlarına doladıkları demokrasi kavramının en güzel yöntemi olan toplu protesto şekliyle ifade etmiş olan Galatasaray taraftarına tebrikler,yaptıkları şey hiç kolay bir şey değildi.

    YanıtlaSil