4 Ocak 2011 Salı

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU


bütün blogları dolaştım ve neredeyse bir tane olumlu yazı bulamadım colin transferiyle ilgili. doğruyu söylemek gerekirse transfer haberini okuyuncaya kadar mantalitesi, " abi belli olmaz be belki de yararlı olur, abi adamı hemen kenara atmayalım belki de bizde patlar" olan bir adamdım. transferi kafamda ölçüp biçerken birden dank etti:

yeter artık, dedim polyana olmaktan bıktım. hayır, hayır ikinci yarıda bu takımda colin kazım'ın patlayacağını falan düşünmüyorum. batan geminin mallarını toplayan, ezik bir zihniyetin takımı yapıldık resmen.

colin büyük bir patlama dahi yapsa bu gerizekalıca transferdeki çelişki kokusu silinemez.

her bloggerın üzerinde durduğu gibi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu meselesi???

ey yönetim, geleceğin takımı diyerek atıp tuttuğun şu günlerde, ezeli rakibinin kovduğu bir adamı alarak neyin çabasını veriyorsun?? camdan adam gökhan, çakma messi serdar özkan vb. transferler yapılan hataların aptallığa dönüşmemesi için bir gösterge değil miydi? colin transferi artık aptallık hanesine yazılmayacak mı??

20 yıldır hayalini kurduğumuz stadyumumuzun açılmasına bu kadar az bir süre kalmışken, ali sami yen hayatta olsaydı eminim yakında enkaz haline dönüşecek ve adının verildiği o görkemli stadyum gibi çökerdi. yıkılırdı adam, bu karakter yoksunu adamlara söverdi...

tabii ki son sözüm hagi'ye... keşke anılarda kalsaydın be giga. anılarda sevseydik hep seni. karaktersizlik ve mücadeleden kaçıyor bahanesiyle şutladığın misi'den sonra colin transferini hangi kriterinle açıklayacaksın? colin'den survivor mı yaratacaksın?? colin bir yerlerini yırtarak takımı şahlandıracak mı sahada? yoksa boğaz kenarındaki şaşalı partilerde patlayacak mı???

çık anlat be hagi....


1 yorum:

  1. Ömer Çatkıç ile Batuhan'ı da alalım, başlarına da Bakırköyden bir doktor dikelim huniler benden..

    YanıtlaSil