2 Ekim 2009 Cuma

DİREKLER İZİN VERMEDİ


Dün geceki Avrupa Ligi mücadelelerini izlediyseniz herhalde en şanssız takım olarak Galatasaray'ı seçmişsinizdir benim gibi. 2 top direkten döndü. Bir tanesi Sabri'nin hediyesiydi Strum Graz'a. Hücumsal becerisi birazcık olsaydı orada topu Baros'a çıkarabilirdi. Galatasaray maç boyunca üstün bir futbol ortaya koydu bana kalırsa. Rakip takım her iki yarının son bölümlerinde varlığını hissettirebildi sadece. Avusturyalılarda en dikkat çeken şey disiplindi. Gerçekten Strum Grazlı futbolcular iyi mücadele ettiler.


Galatasaray'ın hücum aksiyonları umut verici. Bakmayın siz beraberlikle sonuçlandığına maçın. İleri uç oyuncuları sakatlık belasıyla tanışmazsa bu yıl hem deplasmanlarda hem de içeride gol veya goller bulan bir Galatasaray olacak karşımızda. Ben Rijkaard'tan çok ümitliyim. Avrupa Ligi'ni de lider tamamlayacaktır Galatasaray. Haftasonu oynanacak Ankaagücü maçı ise tehlikeli. Nedeni açık:Yorgunluk. Dünkü maçta inanılmaz bir efor sarf etti takım dolayısıyla yoruldu. Bakalım haftasonu bu yorgunluk nasıl etkileyecek takımı.


Bir yorum da yayıncı kuruluşla ilgili olacak dünkü maçtan. Maçı izlerken Ali Sami Yen'den değil de İngiltere deplasmanından veriliyor hissine kapıldım. O nasıl bir spiker bağlantısıdır. Genelde deplasmanda o şekilde mono bir ses olur,sesi telefondan dinliyor gibi olurdunuz. Büyük başarı TNT adına. Ali Sami Yen'deki maçı deplasman havasında izlettirdi ya bize,helal olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder